tisdag 24 mars 2015

Hallå Conny

Jocke och Jacob skrev båda nya kontrakt tidigare under våren.
Foto: Ronny Olander


1. Säsongen är över. Allsvenska kontraktet säkrat till nästa år!
Hur e känslan?
- Självklart är det en skön känsla. Lite av en lättnad, det var jätteviktigt att vi stannade kvar för den fortsatta satsningen. Efter vår bortaseger mot Kalmarsund i den 20:e omgången kändes det klart och den rätta skärpan och inställningen saknades i de två sista omgångarna.

2. Hur vill du bedöma insatsen som nykomling i Allsvenskan?
- En bra insats. Vi tar 27 poäng och vi tar poäng i 12 utav 22 matcher så jag tycker helt klart att vi är värda den Allsvenska platsen.

3. Vilka är dom mest positiva bitarna under året?
- Tycker målvaktsspelet och försvarsspelet har varit bra i dem flesta matcherna. Många unga som utvecklas på ett bra sätt.

4. Vad ska det jobbas lite extra på till nästa säsong?
- Vi har mer att utveckla i vårt spel med boll. Bättre passningsspel och rörelse. Hitta en bra balans. Vårt powerplay måste också vässas till. Så här är en hel del att jobba på.

5. Hur ser arbetet med ev nyförvärv ut framöver?
- Detta beror på hur många som blir kvar från den befintliga truppen. Men jag tittar på ett par namn och min önskan är att få in 2-3 offensiva spelare

6. Mini och Mackan har redan under säsongen valt att lägga klubborna på hyllan. Hur ser det annars ut med den befintliga truppen?
- Det ser bra ut. Vi har 3 målvakter och 18 utespelare under kontrakt.
Frågetecken finns för Andreas Lindström, Henrik Brendheden och Andreas Möller.

7. Det blev Karlstad, Lindås, Göteborg och Fagerhult som gör upp om SSL platsen. Vilket lag tror du tar steget upp?
- Jag både tror och hoppas på Karlstad. Dem är verkligen värda det och ligger längst fram sportsligt och organisations mässigt. Men Göteborgs defensiv och målvaktsspel kan sätta stopp för det. Men jag sätter mina slantar på Karlstad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar