Uddamåls förlust i slutminuten

Andy gjorde ett av målen mot Göteborg

I söndags så förlorade herrlaget med 4-3 mot Göteborg.

1:a perioden:
Göteborg är aggressiva och får bra utdelning i sin check och Å/K tappar bort mycket boll. Vi åker på två onödiga utvisningar i början och Göteborg har tagit tag i taktpinnen. Riktigt bra boxplay gör att ställningen fortfarande än 0-0 efter ca en kvart. Efter ett par individuella misstag i slutet på perioden gör att Göteborg kan göra tre mål och gå till periodvila med en 3-0 ledning.

2:a perioden:
Vi går igenom en del grejor i pausen och detta får effekt direkt! Andreas Lindström stänker dit reduceringen efter fyra minuter och nu har vi energi och spelar mycket bra. Vi löser Göteborgs styrspel och skapar massor av chanser. Lite oskärpa och ett fantastiskt målvaktsspel från motståndarnas målvakt gör att vi inte närmar oss i målprotokollet trots två powerplay i slutet. Tror skotten slutar 10-2 till hemmalaget..

3:e perioden:
Å/K fortsätter spela bra och skapar bra tryck mot Göteborgskassen. Jocke Rosengren drar upp ett anfall och hittar Andreas Bremer som rakar in 2-3! Nu har vi vittring och är starka. Göteborg skapar ett par vassa lägen i sina spelvändningar och Å/K målvakten Jonas Rodin får göra ett par bra och viktiga räddningar. Med nästan bara fem minuter kvar så lyckas Henrik Brendheden trycka in kvitteringen framför mål efter stor tumult. Vi har sedan en jättechans att avgöra när Anton Tufvesson spelar över bollen till Brendheden i ett två mot ett läge. Kaptenen trycker till direkt men Göteborgs målvakt gör en kanon räddning. Tyvärr drar vi på oss en onödig utvisning när vi är lite för heta. Detta utnyttjar Göteborg och gör vinstmålet med knappt en minut kvar. Å/K plockar målvakten och jagar kvittering men det vill sig inte och slutresultatet blir 4-3 till gästerna.

Conny kommenterar:
-Göteborg tar tidigt initiativet och är lite hetare. Tyvärr gör vi ett par misstag som kostar oss en rejäl uppförs backe. Vi vet att Göteborg är skickliga att spela på resultatet och dra ner på tempot. Period två och tre tycker jag att vi är bättre än Göteborg. Framförallt i andra skulle vi gjort fler än ett mål. Dem ska tacka sin mycket duktige målvakt. Visar stark moral när vi kommer i fatt och det känns som vi var betydligt starkare än dem i slutet. Tyvärr är vi för heta och tar på oss en utvisning och Göteborg kan avgöra. Men som sagt period två och tre tar vi med oss.