tisdag 24 februari 2015

Hallå Philip Häggström

Philip Häggström valde, liksom brosan Yannick, att lämna FBC Engelholm i somras och spelar numer i FC Helsingborg. Vi passade på att ställa några frågor till honom inför mötet med storebror och Å/K.

1. Det har blivit dags för Semifinal av Skånemästerskapen. Ni ska komma ut till Åstorp på Onsdag. Hur är känslorna inför den matchen?
- Det är inte förrän idag jag verkligen har kunnat börja tänka på den matchen men känslorna är riktigt bra och jag är riktigt taggad inför mötet imorgon.

2. Det blir lite extra speciellt för dig då din bror Yannick valde spel i Åstorp i år. Hur kommer det att kännas att ställas mot honom?
- Det kommer inte vara några problem ska bli riktigt häftigt att möta honom då vi alltid har spelat tillsammans innan. Sen ett tips till honom är att han håller blicken uppe😉

3. Har ni börjat med lite "trashtalk" inför matchen än?
- Nej det har varit ganska lugnt på den fronten men det kommer nog på banan på imorgon.

4. Tabellen i SSL är riktigt jämn inför slutspelet. Ni ligger på femte plats med två omgångar kvar. Klarar ni av att hålla undan och ta er till slutspel?
- Ja det är slutspel som gäller nu! Vilket jag tror väldigt starkt på.

5. Du valde att lämna Engelholm för spel i FCH i somras. Hur tycker du din debutsäsong har varit?
- Den har varit mycket lärorik. Men det som jag känner har funkat bäst är försvarspelet sen önska man ju så klart att man hade kunnat tillföra med lite fler poäng.

6. Vilka är dom största skillnaderna mellan divisionerna?
- Jag kommer ju från div2 så jag måste säga att allt är väldigt stor skillnad.

7. Till sist. Hur tror du matchen kommer sluta på Onsdag?
- Vi vinner med 6-3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar