tisdag 24 februari 2015

Hallå Kent Göransson

Nu har turen kommit till FC Helsingborgs General Manager Kent Göransson att få svara på några frågor inför morgondagens drabbning i Åstorps Sporthall.

1. Det har blivit dags för semifinal i Skånemästerskapen. På Onsdag ska ni komma ut till Åstorp för att göra upp om en finalplats mot Höllviken. Hur går dina tankar inför matchen?
-Har egentligen inte hunnit fundera så mycket ännu då vi haft fullt upp med träningar och matcher. Men det är inspirerande att komma ut till Åstorp då det alltid brukar vara en bra inramning kring matcherna.

2. Hur mycket koll har du på dagens Å/K? Vilka spelare/profiler tycker du där finns i föreningen?
- Har bra koll på både sättet att spela och vilka spelare som huserar där. Är ju inte så konstigt heller då många av dem varit i FCH under sin karriär. Mattias Bremer har gjort en riktigt bra säsong hittills och sedan blir ju Victor Hansson bara bättre och bättre.

3. Ni är mitt uppe i slutspurten av SSL. Hur viktig är Skm för er?
- Skånemästerskapet är alltid viktigt för oss. Dels vill vi visa upp en bra produkt ute bland klubbarna i Skåne och som läget är nu i tabellen så blir exempelvis matchen mot Åstorp långt mycket bättre än ett vanligt träningspass då det är ett högkvalitativt motstånd.

4. Å/K har sex poäng till godo mot jagande Malmö. Tror du det spelas allsvensk bandy även nästa år i Åstorp?
- Hade Malmö vunnit i helgen kunde det blivit jämnt i slutet. Nu är jag helt övertygad att Åstorp klarar sig kvar. Med den kvalitet det finns i laget så ska man spela i allsvenskan.

5. Ni själva har fyra poång till godo och ligger på en femteplats med två omgångar kvar. Klarar ni slutspel?
- Det är en hyfsad tight slutspurt kan man ju säga utan att överdriva och det är klart jag tror på mitt lag. Vi har goda chanser att nå slutspelet.

6. Sista omgången spelar ni dessutom mot din gamla klubb Warberg i vad som kan bli en mycket viktig match för er båda. Hur känns det?
- Alltid kul att spela mot Warberg där det finns många jag känner. Men när du står där och möter dem så förhåller man sig till matchen som den är. Extra intressant blir det ju om matchen gäller lite extra också men det får vi ta då isf.

7. Till sist. Hur slutar Onsdagens match?
-Jag tror på en bra match men där vi vinner med 7-3 till slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar