Vild glädje vid segermålet.

Även Conny firade vilt vid segermålet.

Igår utspelades ett hett Skånederby mellan Malmö-Å/K. Viktiga poäng stod även på spel. Malmö låg på nerflyttningsplats och hade fyra poäng upp till Å/K.

1:perioden:
Malmö börjar klart bäst och tar också ledningen i powerplay. Kort därefter utökar Malmö sin ledning till 2-0. Målskytt vid bägge tillfällena: Tom Flydalen.
Malmö dominerar första perioden och Å/K kommer inte alls igång.

2:a perioden:
Malmö fortsätter att spela bra och på en spelvändning gör man 3-0. Strax efter halva matchen börjar Å/K ändra om i femmorna och även Martin Hansson kommer in från bänken. Detta ger resultat och Å/K börjar ta över matchen mer och mer.
Åstorps poängkung Mattias Bremer reducerar när han stänker in bollen via stolpen. Victor Hansson står för assisten.

3:e perioden:
Vi pratar mycket om att Malmö har tappat för. Bla förlorade dem förra matchen med 4-0 i sista perioden..
Å/K får en kanonstart på tredje! Först reducerar Andreas Lindström på ett mäktigt dragskott och sedan kvitterar Victor Hansson efter ett klapp-klapp spel. Malmö tar timeout och är i gungning. Malmö tar åter ledningen efter slarv från Å/K. Detta utnyttjar Filip Bergman skoningslöst. I firandet drar Malmö på sig en utvisning. Detta utnyttjar Å/K och när Malmö precis blir fulltaligt hänger Henrik Brendheden dit den. Kvitterat igen. Nu är det dags för Victor Hansson och stiga in i handlingarna igen. Framför målet trycker han in ledningsmålet. Snyggt framspelad av Martin Hansson.
Med fem minuter kvar av matchen drar Å/K på sig en utvisning. När man drar på sig ytterligare en så kan man inte stå emot! Malmö kvitterar i spel 5-3. Å/K klarar sedan 5-4 spelet och matchen är på väg att sluta oavgjort!
Men då stiger Martin"mini" Hansson fram och avgör!!
Tiden 19.59!! Vilken avslutning på ett derby.

Conny kommenterar:
-En av dem skönaste vinster jag varit med om. Vilka känslor! Mycket viktiga poäng som ramlade in på kontot. Tycker vi inte alls kommer upp i standard. Men vi visar en grym moral och vänder till seger. Jocke Rosengren och Victor Hansson belönas med högst betyg.

Två av planens bästa Å/K spelare. Victor och Jocke.