onsdag 28 januari 2015

Hallå Victor

Victor verkar ha hittat toppformen lagom till serien ska avgöras. Han har varit en av planens bästa spelare i två matcher i rad. Såhär säger han själv säger om det.

1. Det blev vinst senast mot Åby. Berätta vad du tyckte om matchen!
- Jag tycker att vi börjar bra, vi skapar en del lägen och trycker ner Åby. Men sen står vi lite på hälarna i försvarspelet och då står det helt plötsligt 0-3 på tavlan. Vi kommer sen tillbaka och visar att vi är det bättre laget med en del snygga mål. Vi kan så mycket bättre än vad vi presterade mot Åby, men vi fick med oss 3 poäng och det är det viktigaste!

2. Bara två dagar innan besegrades även Malmö. Hur upplevde du den matchen?
- Det vankades derby och då vet man att allt kan hända. Malmö börjar bra med bra bolltempo och vi står lite på hälarna. Malmö går upp i en 2-0 ledning inför paus. Inne i omklädningsrummet bestämde vi oss för att gå ut och spela vårt spel och sätta fart på bollen. Vi ändrade runt lite i femmorna och det fick maximal utdelning. Vi spelar fortfarande inte på topp men lyckas ändå få med oss 3 riktigt goa poäng!

3. Mot Malmö kom vinstmålet med endast en sekund kvar. Hur skönt va det?
- Det var enormt skönt, och såklart så var det Martin "mini" Hansson som skulle avgöra! Det var helt underbart!

4. Du har i högsta grad bidragit till båda segrarna med både mycket bra defensiv och även poäng framåt. Hur tycker du ditt eget spel har funkat?
- Det har fungerat bra tycker jag. Innan säsongen så trodde jag inte att det skulle gå såhär bra. Det är inte speciellt svårt att spela innebandy när man har en så grym omgivning av spelare! Visst det är skönt att poängen också börjat trilla in nu, men det viktigaste är att laget presterar bra och att vi fortsätter vinna! Har även bytt femma till Matte och Tuve och det har känts riktigt bra.

5. Innan serien startade om hann ni med att spela SM med Skånelaget. Berätta lite om det äventyret!
- Det var ett äventyr som jag sent kommer glömma. Vi nådde semifinal och enligt mig och säkert en del till så tycker jag att vi var värda att ta oss till final! Så lite surt var det att det bara blev ett brons. Men som jag sa innan så var det ett äventyr som jag sent kommer glömma!

6. Nu till helgen väntar Lerum på bortaplan. Vad tror du om den matchen?
- Lerum ligger efter oss i tabellen men det säger inte så mycket. Jag tror att det kommer bli en jämn och tuff match. Spelar vi vårt spel och har bra fart på fötterna så tror jag att vi har stor chans till att ta 3 poäng. Men står vi på hälarna och inte är med så blir det en tuff match!

Vi tackar Victor och önskar honom lycka till framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar