onsdag 14 januari 2015

Hallå Brennet

Arkivfoto: Thore Olsson

Brennet spelade en viktig roll senast mot Jönköping trots att det var ytterst tveksamt att han skulle spela. Han hade tom lämnat återbud pga sjukdom men följde med ändå.

1. Det blev två poäng i mötet med Jönköping i Söndags. Vad tyckte du om matchen?
- De va en bra genomförd bortamatch från våran del. Synd vi inte kunde ta alla 3 poängen med oss hem. Men som matchen var så är vi nöjda med 2 poäng.

2. Det har varit många oavgjorda matcher för er under hösten vilket visar att ni verkligen hör hemma i Allsvenskan. Hur har du upplevt hösten?
- Ja jag tycker verkligen vi visat att vi hör hemma i allsvenskan. Vi har spelat riktigt bra i vissa matcher o ska vara nöjda såhär långt av serien. Men de kommer krävas liks hårt jobb i resterande matcherna.

3. I Söndags spelade du trots att du först lämnat återbud pga sjukdom. Hur känns det nu i kroppen?
- Ja jag hade lämnat återbud först men sen sa Sandra(sambon) att jag skulle åka o prova så ja gjorde det... Men kroppen känns faktiskt inte 100% än. Men hoppas den ska kännas något bättre på lördag.

4. Du spelade åter forward efter ett par matcher som back. Var trivs du bäst på planen?
- Ja nu va jag tillbaka som forward. Jag spelar där tränarna vill jag ska vara. Jag trivs både som back o forward så mig spelar de inte så stor roll.

5. Nu väntar fyra mycket viktiga matcher. Först mot Skoghall och sedan i tur och ordning mot Malmö, Åby och Lerum som alla ligger bakom i tabellen. Säkras kontraktet nu eller?
- Ja nu går vi in i ett viktigt läge. Många matcher nu som kommer gälla otroligt mycket. Jag hoppas vi säkrar kontraktet så snabbt som möjligt o sen efter de så vill vi ändå vara med o kriga om en top 4 placering så länge vi kan..

6. Hur tror du matchen på Lördag kommer se ut?
- Matchen på lördag kommer vara som de andra viktiga matcher. Kommer vara mycket krig ute på banan då poängen betyder mycket för båda lagen. Vi kommer såklart gå för alla 3 poängen. De e vår hemmahall o där har vi varit bra även i år. Hoppas på bra med folk på läktaren som kan heja fram oss till 3 nya poäng..

Vi tackar Brennet för pratatundenoch önskar honom lycka till framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar