fredag 12 december 2014

Vinst i kvartsfinalen mot Falcons!

Andy var högst delaktig i dagens vinst med sina 3 assist och 1 mål.

Kvartsfinal i Skånemästerskapen mot div 1 laget SST Net Falcons.

Första perioden:
Redan i andra bytet tar vi ledningen när backen Johan Igglund smyger fram och trycker dit en diagonal passning från Andreas Bremer. Falcons är inte ofarliga och skapar en hel del farliga lägen och målvakten Jonas Rodin får glänsa med ett par vassa räddningar.

Andra perioden:
Lite bättre fart på spelet. Men Falcons fortsätter att skapa många lägen. Efter ett mönsteranfall så utökar Å/K sin ledning till 2-0 genom Victor Hansson. Kort därefter stiger Johan Igglund in i handlingarna igen. Smyger upp på bakre och Andreas Bremer hittar honom och Igge gör inget misstag.

Tredje perioden:
3-0 ledning och nu börjar vi få lite fart på boll och ben. Andreas Bremer stänket in 4-0 på en snygg pass från Victor Hansson. Detta var andra femmans fjärde raka mål! Sedan skapar vi många läge och Falcons målvakt Daniel Lind storspelar. Men den riktiga skärpan finns inte där. Istället kan Falcons kontra in sitt första mål. Här tar matchen en ny vändning. Vi börjar fokusera på domarna och Falcons är heta nu. Först reducerar dem och sedan ytterligare en reducering i powerplay. 3-4 på tavlan och Falcons har vittring. Vi går ner på två femmor och spelet blir lite stabilare. Men både en storspelande Lind, en del stolpträffar så vill inte bollen in. Med två minuter kvar så plockar Falcons sin målvakt och satsar på 6-5 spel. Vi ligger bra i våra positioner och täcker skotten. Med två sekunder kvar av matchen rensar vi bort bollen och man tror att matchen är vunnen. Men domarna vill annorlunda och hittar ett gruff framför vårt mål och blåser frislag till Landskrona! Obegripligt! Bollen är 40 meter från situationen..
Självklart gör Falcons mål! Tid 19.59. Blytungt!

Sudden:
Spänt, frustrerat och lite nervöst.
Men vi lyckas hitta nytt mod och Mattias Bremer avgör matchen när han med en snabb dragning överlista Lind i målet.

Conny kommenterar:
- Tyvärr kommer vi inte alls upp i samma klass som de senaste matcherna. Målvakten Jonas Rodin och andra femman får godkänt. Resten kan så mycket bättre. Dåligt bolltempo och rörelse. Skärpan saknas i många läge. Kritisk mot mej själv. Jag borde fått in mer energi i laget och coachat hårdare.
Men men. Vi har tagit oss till semifinal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar