måndag 8 december 2014

Hallå Conny

Just nu är det uppehåll i herrlagets serie eftersom det är Herr VM i Göteborg. Det är även halvtid då 11 matcher är spelade. Vi tog ett snack med tränare Conny Camper för att se hans syn på första halvan.

1. Halva serien är spelad. Hur låter det om du skulle bedöma er insats?
- Jag är nöjd med det mesta. Vi har bara tre förluster och det är bara Karlstad som har färre. Efter ett tags velande i femmorna känns det som vi nu har hittat rätt. Mycket nöjd med arbetsmoralen.

2. Vilka bitar är du mest nöjd med?
- Målvaktsspelet och försvarspelet. Börjar hitta rätt med vårt omställningsspel nu med.

3. Tycker du det ser ut som förväntat i tabellen annars?
Något lag som varit en besvikelse eller överraskning?
- Det är ju en otroligt jämn tabell och placeringarna skiftar från vecka till vecka. Karlstad mer överlägsna än jag trodde. Sen trodde jag mer om Lindås. Men dem kommer säkert.

4. Sista matchen innan uppehållet var mot storsatsande Lindås. Hur va den matchen i dina ögon?
- Som väntat. Lindås har mycket boll och vi ligger lågt och kontrar. Rent taktiskt gör vi en mycket bra match. Bra målvaktsspel, uppoffrande försvarspel och sylvassa omställningar. Tyckte att vår första femma var planens klart bästa enhet.

5. Hur ser planeringen ut nu under VM uppehållet?
- Mest hållit igång och haft några dagars extra vila. Försökt få med mycket kamp och tävlingsmoment i passen.

6. Det ska spelas Skånemästerskapsmatch mot Landskrona. Hur viktig är den matchen/turneringen?
- Denna matchen kommer bra. Alltid svårt att få till bra träningsmotståndare och även den rätta skärpan när det inte är tävlingsmatcher. Falcons blir en tuff och bra match. Serien är självklart viktigast men man vill ju alltid vinna när man ställer upp i något. Viktigt att behålla vinnarkänslan och bygga vidare på självförtroendet. Vi har ju gjort bra matcher på slutet och vi har ju även kvar seriematchen mot Fagerhult innan jul.

7. Inte mindre än 6 st spelare från laget blev uttagna till Skånelagstruppen för HJ 17 som ska spelas den 2-5 Januari. Vad tycker du om det?
-Det är roligt att vi har så många spelare med i skånelaget. Det betyder att föreningen jobbar rätt. Kul för killarna och de är värda det.
8. Är det bara roligt eller ställer det till det lite för er?
-Klart det ställer till det ibland eftersom det kan krocka med våra träningar vilket gör att vi får stort manfall. Dessutom blir det mycket för spelarna eftersom de är ordinarie i Allsvenskan, Skånelaget och JAS men självklart är det roligt för pågarna.

Vi tackar Conny för pratstunden och passar på att tipsa om Skånemästerskapsmatchen mot Landskrona. Den spelas i Landskrona Idrottshall på Tors 11/12. Matchstart är 20.20

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar