måndag 10 november 2014

Förlust mot tabellettan

Matte gjorde ett av målen mot Karlstad.

Första perioden:
Ligger helt rätt i försvarspelet och spelar aggressivt och uppoffrande. Ställer om bra när vi kontrar.
Just efter en bra omställning stänker Andreas Lindström upp bollen i nättaket efter en fin pass från Mattias Bremer. Perioden fortsätter med mycket boll från Karlstad men vi försvarar oss utmärkt och skapar farliga chanser i våra omställningar.
Skotten slutar 9-8 till Å/K

Andra perioden:
Vi börjar perioden bra och har bra koll på Karlstad och vi är ytterst närma att utöka ledningen när Mattias Bremer kommer igenom.
Istället kvitterar Karlstad till 1-1 efter sex minuter. Efter halva matchen kommer vårt ras från 10.15 till 14.15 gör Karlstad hela fyra mål!
Vi slarvar oerhört och blir såklart hårt straffade av ett topplag som Karlstad.
I slutminuten av perioden reducerar Andreas Lindström till 2-5.
Skotten 10-5 till Karlstad

Tredje perioden:
Karlstad har bra koll på händelserna men vi lyckas göra mål i PP(fulltalig 2 sek innan) genom Mattias Bremer framspelad av Andreas Lindström. Kort därpå utökar serieledarna sin ledning igen och sedan sätter dem ytterligare en boll bakom duktige Å/K målvakten Jonas Rodin. Åstorp och Henrik Brendheden får sista ordet när han gör mål på straff i slutet på matchen.
Skotten 8-8

Conny kommenterar:
-Tycker vi gör en mycket bra första period. Ligger rätt i försvarspelet och jobbar hårt samtidigt som vi är vassa i våra omställningar. Trots dem har mycket boll så vinner vi skotten och har bud på ett par mål till. Andra tycker jag vi börjar bra. Deras kvittering tycker jag är ett solklart frislag till oss när dem slår på Mackans klubba. Efter det börjar vi gå ner oss. Tar många felbeslut och slarvar. Det stora raset kommer vid halva matchen! Då vi släpper fyra mål på lika många minuter! Tar en timeout efter andra målet men tyvärr fick den ingen större effekt utan ytterligare två bollar ramlar in. Vi gör alldeles för stora individuella misstag och dem straffar oss hårt. Nöjd med att vi står upp i tredje perioden och gör en helt ok avslutning. Tycker vi gör en bra match förutom dem fyra minuterna i mitten på matchen. Men som sagt en match varar i 60 minuter och man har inte råd med några dippar. Absolut inte mot suveräna serieledarna på bortaplan.