Man märker direkt att Malmö är riktigt taggade och dem är betydligt hetare än hemmaspelarna. Vinner fler närkamper och är först på alla andra bollar. Å/K känns nervösa och har dålig kvalité på många saker och tar för lite max löpningar.
Även snacket på banan är för dåligt.
Perioden slutar smickrande för Å/K 0-0

Andra perioden:
Efter ett bra snack i omklädningsrummet blir det en viss bättring. Lite bättre fart och aggressivitet. När vi nu är på väg in i matchen så kommer lite ologiskt ett Malmö mål, och ett till och ytterligare ett.. 0-3 på tavlan. Vi går ner på två femmor och går runt på lite olika konstellationer. Yannick Häggström träffar insidan kryssribban. Andreas Bremer visar vägen in i matchen med ett distinkt dragskott, assisten stod Mattias Bremer. Nu märker man att energin kommer och vi blir betydligt hetare. Anton Tufvesson reducerar efter en fantastisk backhand pass från Mattias Bremer.
Nu är Å/K rejält på gång. I slutet på perioden bryter Victor Hansson igenom Malmö försvaret och passar fram Yannick Häggström som blir hakad i skottförsöket. Straff!
Henrik Brendheden drar keepern men tyvärr går backhandlyftet i ribban. Efterföljande powerplay har Andreas Bremer ett bar bra läge i slottet men det vill sig inte.
Perioden slutat 2-3.

Tredje perioden:
Å/K fortsätter i PP och nu ökar vi bolltempot och till slut hittar Mattias Bremer rätt och Anton Tufvesson dundrar in kvitteringen.
Därefter blir det ställningskrig och spelet böljar fram och tillbaka. Halvvägs in i perioden tar Å/K ledningen. Det är Martin Hansson som hittar Andreas Lindström med en diagonalare och dragskottet sitter där det ska. Nu börjar Malmös kamp för kvittering. Dem ligger på hårt och Å/K målvakten Tim Fredriksson får jobba hårt och han gör det med bravur. Kvitteringen kommer och nu böljar spelet igen. Inga fler mål görs.

Sudden:
I inledningen av förlängningen åker Martin Hansson ut för slag och Malmö får ett gyllene läge att avgöra. Men efter ytterligare bra boxplay reder Å/K ut det. Sudden slutar mållös och slutresultatet blir 4-4.

Conny kommenterar:
- Tycker vi inte alls är med i första perioden. I andra började vi så smått komma igång därför kom Malmö målen som en kalldusch. Tycker vi visar bra moral när vi vänder på matchen. Tyvärr utnyttjar Malmö ett misstag från oss och kvitterar. Men ett oavgjort resultat känns rättvist.
Fortfarande bra boxplay. Idag klarar vi tre stycken och sammanlagt har vi klarat 13 utav 15 boxplay. Riktigt bra. Vi gör mål i powerplay igen.
Målvakten Tim Fredriksson gör en bra match. På backsidan utmärker sig Andreas Lindström lite extra och framåt handlade det mycket om kedjan med bröderna Bremer och Tufvesson. Tyckte även ungtupparna Niko Moberg och Fabian Hansson var pigga.