söndag 26 oktober 2014

Klar förlust i Göteborg!

Tuve gjorde ett av målen.

1:a perioden:
En period där vi blir hårt straffade för våra misstag. Redan efter 5 minuter tappar vi boll i ett farligt läge och Göteborg utnyttjar detta. Tim Fredriksson tar första skottet men dem trycker in returen till 1-0 till hemmalaget. Vi har svårt att hitta luckor i deras försvar och kommer inte något vart. Halvvägs in i perioden tappar vi bollen på mitten och Göteborg är skoningslösa. 2-0!
Två minuter innan pausvilan ökar hemmalaget på sin ledning till 3-0.

2:a perioden:
Denna period börjar vi bra och skapar ett bra tryck och en hel del klara chanser. Men tyvärr får vi inte utdelning. Sedan åker Marcus Hansson ut för en helt felaktig utvisning. Vi klarar boxplayet bra och är på väg att kontra, då blir vi avblåsta inte bara en gång utan två när domarna missar fördelsregeln. Andra gången dem missar reagerar Martin Hansson förståligt och åker då ut 2 minuter för protest. Fem mot tre spel och detta utnyttjar Göteborg och sätter 4-0. Tungt.
Vi försöker verkligen ta oss in i matchen men Göteborg är organiserade och skickliga och håller tätt.

3:e perioden:
Vi går ner på två femmor och bestämmer oss för att göra ett försök. Men det vill sig inte. Göteborg spelar rutinerat och vi får aldrig riktigt kontakt. Vi lyckas göra två mål genom Marcus Pålsson och Anton Tufvesson. Men tyvärr gör Göteborg tre stycken och slutresultatet slutar 7-2 till hemmalaget.

Conny kommenterar:
- Mot så här bra lag har man inte råd med misstag! Vi blir straffade direkt. Sedan är Göteborg mycket skickliga att spela på resultatet! Tycker vi har ett bra flow i början på andra men där vi tyvärr inte får utdelning. Sedan åker vi på två tunga utvisningar och 4-0 målet avgör definitivt matchen. Nöjd med att vi inte viker ner oss utan vi står upp och kämpar matchen ut.
Göteborg är det klart bäst organiserade laget vi mött.