onsdag 15 oktober 2014

Hallå Victor

Victor är en av alla våra duktiga -97:or. Har startat säsongen mycket bra och tagit en ordinarie plats i första femman trots en och en halv säsong förstördes av en svår knäskada. Han har kommit tillbaka starkare och bättre än någonsin. Vi tog ett snack med honom inför Lördagens hemmamatch mot FBC Lerum.

1. Det blev ännu ett kryss i seriespelet. Denna gången var det Åby Oilers som stod för motståndet. Hur tyckte du matchen var?
- Matchen var jämn och tuff, det var chanser åt båda hållen. Jag tycker att vi var det bättre laget i 2 perioder men lyckas tyvärr inte stänga matchen. Jag tycker att vi var värda 3 poäng, så det var lite surt att åka därifrån med 1 poäng.

2. Du gjorde två mål i Lördags och dessutom ett förra helgen. Hur tycker du ditt eget spel har fungerat?
- Jag tycker att det har fungerat helt okej. Förra året var jag inte med på 2 femmor så det har varit ett stort kliv för min del, men för varje match som går så känns det bara bättre och bättre!

3. Sex poäng på fem matcher har det blivit. Är du nöjd med säsongsinledningen?
- Det är klart att några poäng till hade varit fint att ha, men samtidigt så gäller det att vi tar våra poäng lite överallt så att vi kommer upp i de poäng som krävs för att hålla oss kvar.

4. Nu på Lördag väntar en ny hemmamatch när Lerum kommer på besök. Hur ska ni göra för att få alla tre poängen?
- Vi ska fortsätta spela vårt spel. Som alla andra matcher så gäller det att vi minimerar våra misstag och sätter dit lägena när de dyker upp! Gör vi jobbet och krigar hårdast på planen så är jag säker på att vi åter igen tar 3 poäng i vår borg!

5. Du har ju två struliga år med skador bakom dig. Hur har det känts under skadetiden?
- Under skadetiden har det inte varit mycket positivt, jag fick träna rehab och sitta på läktaren och följa mitt lag. Det var en jobbig tid, men den tiden har bara gjort mig starkare! Idag är jag starkare än någonsin, och tänker väldigt sällan på skadan!

6. I år däremot har du kunnat vara med under hela försäsongen. Hur stor skillnad är det?
-Det är klart att det är skillnad, att träna ensam är inte speciellt roligt. Att träna med laget gör att man tar ut sig det där lilla extra vilket ger resultat i slutändan!

7. Hur tror du matchen slutar på Lördag? Vem avgör?
- Jag tror vi vinner med 6-4. Den som avgör är Matte(legenda) med sina 2 mål och 2 ass! ;)

Vi tackar Victor och önskar honom lycka till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar