fredag 24 oktober 2014

Hallå Tuve

Tuve efter vinsten mot Jönköping.
Foto: Thore Olsson

Tuve har verkligen visat sin kvalite i år. Han har radat upp bra insatser.
Vi ställde några frågor till honom inför morgondagens bortamatch.

1. Det blev seger senast efter att du prickade in segermålet i sudden. Hur tyckte du matchen var?
-Det var två lag som verkligen ville vinna matchen men märktes inte på oss förrän i tredje. Lerum börjar väl lite bättre och är lite hetare än oss men sen jämnar spelet ut sig längre in i matchen. I tredje perioden var vi det bättre laget även om Lerum skapade några farliga chanser också. Sen i sudden var det riktigt skönt att vi fick med oss extra pinnen för en gångs skull.

2. Det har varit fyra raka matcher som slutat oavgjort efter full tid. Är ni nöjda med spelet och poängskörden hittiils?
-Nej inte alls nöjda. Vi har ofta varit i ledning i slutet av matcherna och tappat de sista 5 minuterna på grund av olika misstag. Om vi hade fått med oss vinster från alla de oavgjorda matcherna så hade vi varit med där uppe i toppen så det är lite tråkigt.

3. Det har blivit många mål från din klubba. Hur känns det egna spelet? Hur känns spelet i er femma?
-Det känns riktigt bra för både egen del och femman. Skapar mycket farliga chanser och alla jobbar hårt. Vi ska vara lite effektivare när vi får våra lägen så blir det ännu bättre.

4. Nu går vi in i matchande mot lag som för tillfället ligger i toppen av tabellen. Är det oroväckande eller motiverande?
-Det är motiverande. Känns som alla slår alla typ så vi har stor chans mot alla om vi gör en bra match. Så hoppas vi tar några vinster i de kommande matcherna så vi kan knappa in på de där uppe och dra ifrån lagen där nere.

5. Nu på lördag är det bortamatch mot Göteborg. Vad tror du om den matchen?
-Tror det kommer bli en jämn match och att den avgörs i slutskedet. Har en känsla av att vi vinner men stor chans att det blir oavgjort med när vi spelar...

Vi tackar Tuve och önskar honom lycka till imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar