tisdag 7 oktober 2014

Hallå Brendheden

På Onsdag är det Skånederby i Åstorps Sporthall. Vi passade på att ställa några frågor till kapten Brendheden inför matchen.

1. Det blev 4-4 efter stor dramatik i senaste matchen. Skoghall kvitterade med 17 sekunder kvar av tredje perioden. Kändes det som två förlorade eller en vunnen poäng efteråt?
- Jag tycker faktiskt de kändes som 2 förlorade poäng. Vi hade bra läge att avgöra matchen tidigare o de kändes onödigt att tappa vår ledning. Men 1 poäng är ju bättre än 0 :-).

2. Hur tyckte du matchen va annars?
- De va väl inget skönspel från något av lagen. De va en match där de va mycket kamp o lagen bjöd inte på något.

3. Efter tre spelade matcher står vi på fyra poäng. E du nöjd med det? Hut har inledningen varit tycker du?
- Ja 4 poäng efter 3 matcher får vi vara nöjda med. Men de finns mer i vårt spel att hämta o de hoppas jag vi visar redan på onsdag.

4. Nu väntar ett Skånederby redan imorgon Onsdag. Malmö har startat med tre raka förluster och har noll poäng. Hur tror du dom kommer uppträda i matchen?
- De e härligt med ett derby. Kommer nog vara mycket känslor ute på planen. De känner säkert att de är en liten måste match för dem så de inte halkar för långt efter de andra lagen. Tror de kommer vara sjukt taggade o verkligen ge allt för 3 poäng. Men de kommer vi också vara o de ska vara MYCKET bra på onsdag om de ska lämna hallen med poäng. Vi går för 3 poäng.

5. Vad kommer bli viktigt för oss för att kunna vinna matchen?
- Att vi spelar disciplinerat o inte bjuder Malmö på några lägen. Och att vi fortsätter vara bra i vår defensiv.

6. Vem/vad blir det som avgör?
- Lite samma svar som innan. Att vi inte bjuder på några lägen. Spelar smart. Och sen tror jag Tim kommer göra många bra räddningar o ge oss möjlighet att vinna matchen.

Vi tackar för svaren och önskar Henrik lycka till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar