Storseger mot Lagan!

Kaptenen börjar hitta storformen

På fredagskvällen spelade herrlaget sin sista träningsmatch på hemmaplan! Det var småländska div 1 laget Lagan som kom på besök.

Vi börjar i ett härligt tempo med hög fart på boll och spelare.
Victor Hansson styr in 1-0 efter ett mönsteranfall där Dennis Nelandersson hittar Brendheden som direktpassar in till en helt fri Victor.
Sedan ökar Niko Moberg på efter en soloraid. 3-0 målet gör Anton Tufvesson efter en fantastisk diagonalpass av Matte Bremer. Perioden av avslutas med powerplay för Å/K som utnyttjas på allra bästa när Andy Bremer dundrar in 4-0 från sin point position framspelad av Brendheden.

I andra perioden ökar Henrik Brendheden på till både 5-0 och 6-0. Första är ett väldigt fint dragskott efter att ha bågat in från högerkanten. Det andra sätter han i friläge efter pass från Nelandersson.
Sedan får vi powerplay och efter ett fantastisk rull på bollen så hänger till slut Matte Bremer upp bollen i nättaket efter pass från Tufvesson.

Inför tredje perioden leder vi med hela 7-0. Denna perioden blir lite hafsigare och skärpan försvinner lite, men vi fortsätter jobba hårt i defensiven och perioden slutar mållös.

Conny kommenterar:
-Tycker vi gör en mycket bra match! Hög intensitet och bra bolltempo. Vi saknar i dag hela sju spelare och har en snittålder på 19 år och rullar hela matchen på tre fulla femmor. Många som var riktigt bra i kväll. Alla våra unga försvarare gör det riktig bra! Framåt tycker jag framförallt Brendheden och bröderna Bremer visa stigande form och var mycket bra. Även kul för våra målvakter Tim Fredriksson och Jonas Rodin att få hålla nollan.

Nu laddar vi för genrepet nästa fredag borta mot SSL laget Höllviken.