måndag 1 september 2014

Seger i derbyt och slutseger i NBINV!

Otto gjorde två mål mot Munka

Efter att Munka hade slagit Falcons på lördagen(6-5 i sudden) så blev det ju en ren final på söndags eftermiddagen ute i Munkahallen!

Efter en jämn första period så har vi ledningen med 1-0, genom mål av kapten Brendheden! En backhand som letar sig in vid första stolpen.
Andra perioden tycker jag vi börjar spela bättre och bättre och framför allt så startar "Loman-show"!
Det börjar med att Munka kvitterar på en spelvändning. Sedan gör Filip Loman tre raka mål och vi har ryckt till oss en 4-1 ledning!
I tredje peroiden så har Å/K en bra chans att ytterligare öka på sin ledning! Men Andreas Lindström bränner straffen! Minuten senare reducerar Munka på straff! Men munka kommer inte närmare utan Otto Carlsson gör två mål innan Munka gör matchens sista mål med blott 1 sek kvar! Slutresultatet skrivs alltså till 7-3!
Och därmed står Å/K som slutsegrare i turneringen.

Conny kommenterar:
-Tycker vi gör en klart bättre match än i fredags. Framförallt andra och tredje perioden är jag nöjd med!