torsdag 25 september 2014

Hallå Andy

Andy svarade för två mål och en assist i premiären mot Fagerhult. Vi passade på att ta ett litet snack med honom inför hemmapremiären på Lördag.

1. Det blev förlust i den historiska Allsvenska premiären. Var det lite extra spänt i laget eller va det som vilken match som helst?
- Det var inget jag märkte av om så var fallet. Tyckte vi kändes relativt lugna och säkra när matchen väl drog igång.
Men man märkte att det var stor skillnad på division 1 och allsvenskan, misstagen straffade sig.

2. Trots att det blev stora siffror tillslut så va ni med i matchen ända fram till deras 7-4 mål som kom med bara 2 sekunder kvar av andra perioden. Berätta hur du upplevde matchen spelmässigt!
- Spelmässigt så var det en jämn match. i 2 perioder står vi upp mycket bra. 7-4 inför tredje kändes rejält surt. I tredje perioden var vi tvungna att köra väldigt offensivt på ett halt parkett golv vilket resulterade i förlust med 5-0 i den perioden perioden istället för att hämta upp underläget. Så 12-4 tycker jag inte speglar matchen.

3. För din egen del blev det bra poängskörd direkt. Hur tycker du ditt eget spel har varit under försäsongen?
- Ja, det är väl skönt att veta att man kan göra mål i allsvenskan också.

Mitt spel under försäsongen har väl varit upp och ner. Några bra matcher och några mindre bra matcher, men det är nu det roliga börjar, försäsongen är aldrig kul.

4. Nu på Lördag väntar hemmapremiär mot Jönköping. Ett lag som spelade i SSL förra säsongen. Hur ska ni göra för att vinna den matchen?
- Vi ska spela vårt spel och fortsätta tro på det vi gör. Vi måste också vara effektiva och minimera våra misstag.

Vi tackar Andy och önskar såklart lycka till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar