lördag 13 september 2014

Förlust i genrepet trots drömstart!

Tuve gjorde ett av dagens mål

Det blev förlust mot SSL laget Höllviken på bortaplan med 8-4.

Första perioden börjar med att Andreas Bremer gör 1-0 efter blott en minut. 30 sekunder senare ökar Anton Tufvesson på ledningen efter en snygg framspelning av Bremer. När klockan tickar fram till 3.04 gör Henrik Brendheden 3-0 genom ett friläge. Victor Hansson stod för passen!
3-0 efter 3 min!!
Resten av perioden försvarade vi oss jättebra och var vassa i våra omställningar. Skottstatistiken 7-7

Andra perioden är två minuter gammal när vi i ett friläge med Bremer ökar på till 4-0.
Höllviken får sedan ett powerplay som dem mycket snyggt utnyttjar.
Nu matchar Höllviken sin 1:a femma oerhört hårt och har stor press på oss. Men vi är närma att öka på vår ledning men Fabian Hansson skjuter utanför i sitt friläge. Även Niko Moberg har ett bra skott som Höllvikens målvakt Carl Hansson gör en bra räddning på.
Istället är det Höllviken som reducerar till till 2-4 när det återstår fem min av perioden.
Skottstatistiken 8-8

Ledning med 4-2 inför sista perioden. Höllviken trummar på och vi försvarar oss bra. Fyra minuter in i sista reducerar Höllviken turligt då bollen tar på en Å/K försvarare fot och styrs in bakom en chanslös Tim Fredriksson. När sedan ett långskott letar sig in är det kvitterat och Höllviken är heta nu. Dem har chans att ta ledningen på straff men Johannes Willhemsson skjuter utanför. Efterföljande boxplay klarar vi galant. Med tio minuter kvar av matchen tar hemmalaget ledningen. En ledning som utökas när det återstår en minut av matchen. Vi plockar målvakt och skapar en bra chans genom Fabian Hansson men det är Höllviken som definitivt avgör med två mål i tom kasse.

Conny kommenterar:
- En riktigt bra genomkörare för oss. Vi fick ju en drömstart på matchen. Vi gör det bra och leder med 4-2 efter två perioder. I tredje studsar inte bollen vår väg och Höllviken mal på bra. Men när det blott återstår en minut av matchen så ligger vi ju faktiskt bara under med en boll.
Tycker vi gör många grejor riktigt bra samtidigt har vi lite grejor som måste förbättras. Nu laddar vi för premiärveckan.