Fabbe gjorde hela tre mål idag.

På söndageftermiddagen var det dags för andra träningsmatchen. Vi begav oss till Kungsgårdshallen för match mot div l laget FBC Engeholm.
Efter ett par sena återbud av Filip Loman(sjuk), Andreas Lindström(sjuk) och Andreas Möller(skadad) så ställde vi upp med ett lag som hade en snittålder på 18,6 år!
Vi spelade på tre hela femmor matchen igenom.

Ett par minuter in i matchen skjuter nyförvärvet Otto Carlsson 1-0. Engelholm kvitterar genom ett fantastiskt skott av Yannick Häggström. I slutet på perioden får vi ett powerplay som vi utnyttjar genom Anton Tufvesson som rakar in bollen i tomt efter fin pass från Victor Hansson. Vi lyckas även göra 3-1 innan pausvilan då Fabian Hansson sätter dit ett friläge framspelad av Benjamin Wiphagen.

Fem minuter in i andra perioden reducerar Engelholm på straff genom Yannick Häggström. Under denna perioden av matchen spelar vi dåligt och passningsspelet är inte bra. Jonas Rodin i målet gör här många räddningar. Vi lyckas samla ihop oss igen och avslutar perioden med två mål igenom Niko Moberg och Andreas Bremer. Det första målet genom ett mönsteranfall!

Inför sista perioden trycker vi på att vi måste förbättra passningsspelet samt att inte vara för långa i försvarspelet!
Tycker vi gör detta klart mycket bättre i tredje perioden.
Fabian Hansson gör 6-2 i Powerplay och sedan ökar Rikard Göransson på målskörden från backposition. Nytt PP och nytt mål! Denna gång genom Victor Hansson som sprätter upp bollen i nättaket.
9-2 gör Niko Moberg och sedan avslutar Fabian Hansson med sitt tredje mål när han fastställer slutresultatet till 10-2.

Sammanfattningsvis tycker jag vi gör en ok match! Vi är inte lika försvarsstarka som senast och passningsspelet är för ojämnt. Sista perioden gör vi bra och höjer vårt spel.
Jonas Rodin i målet gör en mycket bra match.
Vill också passa på och berömma vår bortapublik! Ca 70 pers idag!

Nu laddar vi för en ny vecka som avslutas med match på hemmaplan kl 15 på lördag mot Röke

Engelholm-Å/K 2-10
(1-3,1-2,0-5)
Målskyttar: Fabian Hansson 3, Niko Moberg 2, Otto Carlsson, Rikard Göransson, Andreas Bremer, Anton Tufvesson och Victor Hansson.