söndag 24 augusti 2014

Oavgjort mot Röke!

Tuve inledde målskyttet idag.

På lördagseftermiddagen så möttes div 1 laget Röke och Å/K! Ett Röke som tidigare i veckan slagit Munka med 6-2.

Vi började matchen bra och tar ledningen genom Anton Tufvesson snyggt framspelad av Marcus Pålsson. En stund senare får vi powerplay och det utnyttjas på allra bästa sätt när Matte Bremer sprätter upp bollen i krysset från snäv vinkel. Assisten stod Henrik Brendheden för. Röke lyckas reducera genom Jocke Larsson fint framspelad av brorsan Niklas.

Andra perioden börjar med att vi utökar till 3-1 genom Andreas Bremer som hittar en lucka vid första stolpen. Ännu en gång reducerar Röke genom en tilltrasslad situation framför Å/Ks målvakt Tim Fredriksson. Där vi tyvärr inte lyckas få iväg bollen.
Nytt powerplay och nytt mål! Denna gången är det Anton Tufvesson som rakar in bollen i tom kasse elegant framspelad av Matte Bremer.
Två målsledning inför sista perioden!

Röke reducerar bara en minut in i sista perioden. Ett skott som styrs in på en Å/K back! Efter halva sista perioden så kvitterar Röke genom Niklas Larsson!
Dem får även chansen att vinna matchen genom ett powerplay med endast ett par minuter kvar. Men efter ett bra boxplay spel så slutar matchen oavgjort 4-4.

Conny kommenterar:
-Tyckte vi har bra passningskvalité under större delen av matchen! Såg stundtals ut som vi spela powerplay! Röke försvarade sig/trycktes ner lågt! Framför allt vår första femma hade bra rull.
Saknade lite attityd och energi i både anfall och försvarspelet.
På plussidan ska powerplay och boxplay nämnas!
100% idag. Två mål i pp och höll rent i boxplay spelet. Vi har nu faktiskt gjort mål i fem raka powerplay.
Röke har en mycket vass offensiv och jag tror dem kommer komma topp fyra och ta sig till playoff.