söndag 10 augusti 2014

Första träningsmatchen avklarad!

Brennet blev tvåmålsskytt idag.

Topplaget SödraDal från div 1 stod för motståndet. Matchen startade i ett högt tempo med mycket tuffa närkamper och aggressivt spel från bägge lagen. Å/K tar ledningen med 1-0 genom Henrik Brendheden som bågar in och smäller dit bollen.
Med blott ett par sekunder kvar av perioden kvitterar SödraDal på ett frislag där bollen lite turligt styrs in i krysset bakom en chanslös Tim Fredriksson.
Andra perioden störs rytmen av en hel del utvisningar! Här märks det att man är tidigt på försäsongen och powerplay inte tränats in.
Bägge lagets boxar klara att hålla rent!
Periodens enda mål görs av Å/Ks Anton Tufvesson snyggt framspelad av Mattias Bremer.
Sist perioden tycker jag att vi har bra koll på och borde ha avgjort matchen. Istället kvitterar SödraDal med fem minuter kvar av matchen.
Men Å/K och Henrik Brendheden får sista ordet och avgör med en och en halv minut kvar.
Kapten Brendheden vänder på mittlinjen och drar iväg ett dragskott som sitter i nättaket.

Tycker vi gör en helt ok insats för att vara första matchen. Bra och aggressivt försvarspel. Bra insatser överlag med lite extra plus till 16 årige backen Adam Hultberg.