söndag 9 februari 2014

Tre dagar kvar!

På Onsdag smäller det i Åstorps Sporthall. Då kommer FC Helsingborg på besök för att spela semifinal i Skånemästerskapen. Vi passade på att kolla läget med en av deras profiler nämligen Alexander Nede.

1. Skånemästerskap och semifinal mot Åstorp/Kvidinge IBS. Hur känns det?
- Känns skoj, kanske lite synd att det inte är finalen bara!

2. Hur tror du matchen kommer se ut?
- Tror det blir ett bra tempo från båda lagen. Hårt o grinigt som det ska va! :)

3. Där finns många spelare i Å/K med koppling till FCH. Hur tror du det kommer påverka?
- Det gör ju att det blir lite extra krydda på matchen. Åstorp har många bra spelare, klart att de gamla Fch:arna har bra med rutin och är väldigt duktiga. Dock ska man inte glömma era duktiga juniorer.

4. När vi möttes senast i Råbocka så var det Å/K som drog det längsta strået och vann. På vilket sätt påverkar det matchen tror du?
- Det var en försäsongsturneringen och det ska inte påverka denna match. Båda lagen har förhoppningsvis utvecklats sen senast.

5. Vad vet du själv om Å/K's lag?
- En hel del så jag hinner inte ta allt här :) känner ju nästan 80% av spelarna o tränarna.
Men ska man lyfta fram något så väljer jag ändå att säga att jag anser deras unga spelare är väldigt lovande! Hoppas se många av dom i SSL i framtiden.

6. Efter en trevande inledning på serien har ni fått fart på maskineriet och ligger nu på en slutspelsplats. Vad är det som ligger bakom scenförändringen tycker du?
- Det är svårt att förklara, för man kan inte lägga allt ansvar på en tränare. Vi fick helt enkelt inte ut det vi ville av truppen. Nu har vi hitta en bra känsla i spelet och en trygghet i det vi gör.

7. Till sist. Hur slutar matchen på Onsdag?
- Självklart tror jag på en vinst för oss, men det kommer va jämt in i det sista!

Vi tackar Alexander och hälsar honom välkommen på Onsdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar