torsdag 20 februari 2014

Hallå Mackan

Mackan har kommit tillbaka starkt efter sin knäskada innan jul. Nu huserar han åter i förstakedjan som vänsterback. Vi tog ett litet snack med honom inför Vöikersmatchen till helgen.

1. Det var en intensiv vecka den förra. Två matcher på tre dagar. Hur känns det i kroppen efter det?
- Jo tack det känns bra. Måste va den tuffa träningen vi hade i januari som gett resultat:)

2. På Onsdagen blev det förlust mot FCH. Hur tyckte du den matchen var?
- Det va en tät match där jag tycker att vi borde fått ett bättre resultat med oss. FCH e ett mycket bra lag o det gick väldigt fort i deras passningsspel emellanåt. Men trots förlust så e vi nöjda över lag. Vill även passa på o tacka publik o hela föreningen som gjorde detta till en härlig tillställning!

3. Sen blev det vinst i seriefinalen mot Landskrona på Fredagen. Hur va den matchen tycker du?
- Ja ytterligare en tuff match där det kändes som Falcons nästan va övertända o smällde på rejält i alla närkamper! Vi jobbar oss in i matchen o tar över mer efter hand tycker jag o till sist lyckas vi ta våra 3 poäng!

4. Serieledning med sex poäng med tre matcher kvar. Hur tycker du säsongen har varit så här långt?
- Jag tycker vi gjort en helt okej säsong men vi går ner oss lite väl ofta o presterar inte som bra som vi kan! Nu är det bara tuffa matcher kvar o nu gäller det o va på topp hela tiden o sätta dit våra chanser när dom väl kommer!

5. Det har ändrats om lite i femmorna den senaste tiden med. Tycker du om din nya omgivning?
- Ja man får va nöjd så länge man platsar:) Nä men det känns bra o det känns som vi får ut lite mer av varje spelare som vi spelar nu!

6. På lördag är det Vöikers som står som motståndare. Vad tror du om den matchen?
- Det kommer bli en tuff match där Vöikers inte kommer vika ner sig då dom spelar för o ta en kvalplats! Vi själva kommer ge allt för en seger som kan betyda att vi blir etta i serien o det kan bli viktigt i det kommande kvalet!

Vi tackar Mackan och önskar lycka till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar