onsdag 5 februari 2014

Hallå Jimpa

Jimpa var en starkt bidragande faktor till vinsten senast. Hans klubba svarade för hela sex poäng!! Efter en spelledig helg väntar nu tredjeplacerade SödraDal på bortaplan. Vi kollade läget med honom inför matchen.

1. Vinst i senaste matchen mot Westervik. Vad tyckte du om den målrika matchen?
- Inte mycket att säga om egentligen. Inte så oväntat resultat då det handlar om två målglada lag. Vi gjorde inte toppinsats direkt och Westervik är vassa framåt. Men tre poäng var det viktigaste och att vända 5-9 är trots allt starkt oavsett motstånd tycker jag!

2. Det blev många poäng från din klubba. Hur kändes det för egen del?
- Det kändes bra. Ibland studsar bollen rätt och denna gången var det en sån match för min del.

3. Du och Niklas fick spela med Fabbe till vänster istället för Tuve. Hur funkade det?
- Det funkade bra, Fabbe är en klok och bra spelare så det var inga problem. Sen snurrade CC runt en väldig massa under matchen så det blev väldigt många olika konstellationer hit och dit vilket var ganska intressant.

4. Nu har det varit uppehåll i serien en helg. Skönt eller längtar man efter nya matcher hela tiden?
- Både och. Det var skönt med ett break, samtidigt var det inte så längesedan vi hade julledigt så nu är man mer sugen på de avgörande matcherna!

5. Nu på Lördag ska vi åka ner till Lund och möta SödraDal. Dom är enda laget som vunnit mot oss i serien i år. Blir det en extra morot?
- Det blir det absolut, och inte minst eftersom vi mycket väl kan stöta på dom igen i ett playoff. Så det är en enormt viktig match på lördag.

6. Vad tror du annars om matchen?
- Det kommer nog bli en väldigt tät drabbning. Södradal gjorde en grymt uppoffrande insats hemma hos oss i höstas och jag förväntar mig något liknande på lördag. Så det gäller att vi kör oss redo för kamp!

Vi tackar Jimpa och hoppas poängsnittet håller i sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar