söndag 26 januari 2014

Rena vilda västern i Västervik!

Andy gjorde fem poäng i matchen

Efter att ha kommit iväg sent med bussen fick vi köra i ett sträck till Västervik! Pastasalladen fick ätas på bussen! Westervik hade verkligen laddat inför denna match samlats en och en halv timme tidigare med möte och lunch! Kändes också på uppvärmningen att dom var taggade! Själv kändes vi lite sega och okoncentrerade! Försöker tagga upp det i omklädningsrummet men den riktiga känslan och koncentrationen fattas.
Matchen börjar på allra bästa sätt när Mattias Bremer bankar upp bollen i krysset snyggt framspelad av brorsan Andreas Bremer!
Efter det gör vi det mesta fel och sex minuter senare står det 4-1 till hemmalaget!! Tappar boll på fel ställe, dålig back-checking och skickliga motståndare.
Vi tar oss samman och lyckas göra tre mål på två och en halv minut! Målskyttar: Fabian Hansson, Andreas Lindström och Jimmy Lagerkvist.
Tyvärr tar Westervik ledningen precis innan pausvilan.

Andra perioden börjar vi bra och skapar massor av chanser men den rätta skärpan saknas! Matte Bremer kvitterar men sen kan hemmalaget göra ytterligare två mål och går in i tredje perioden med en två måls ledning.

En mardrömsstart på tredje perioden och vi ligger helt plötsligt under med 9-5!!
Här efter visar vi en grym moral och vänder matchen. Mycket starkt!
Det är framför allt Jimmy Lagerkvist och Andreas Bremer som visar vägen med vars tre mål!! Niklas Larsson sätter spiken i kistan när han gör 12-10 med knappa två minuter kvar. Westervik gör en sista ansträngning och tar ut målvakten och spelar sex mot fem. Men utan större problem kam Å/K hålla undan och plocka med sig tre poäng hem till Skåne. Extra plus idag går till Jimmy Lagerkvist som gör sex poäng och Andreas Bremer som gör fem poäng.

Conny kommenterar:
" En jobbig match! Dom ligger ofta kvar med tre spelare och när då vi inte utnyttjar våra lägen kommer dom i kontringar och det är dom duktiga på! Dom har gjort näst flest mål i hela serien. Duon Hirschman och Klintorph har tillsammans gjort över hundra poäng så offensiv kraft finns. I dag ändrar vi om mycket under matchen. Ibland spelade vi med fem forwards inne samtidigt. Många spelare får i dag hoppa runder på flera olika positioner under matchen. Det är inte optimalt men spelarna klagar inte och gör det bra! Grym moral att vända detta i tredje perioden. Annars går denna match inte till historien som en av våra bästa insatser! Samtidigt gör Westervik det bra. Hur ofta ligger ett lag i botten och gjort näst flest mål i serien och ligger etta och tvåa i poängligan??"

Nu ser vi fram emot en spelledig helg!
Därefter kommer vi ställas mot topplagen i serien och placeringarna i toppen ska avgöras!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar