onsdag 15 januari 2014

Hallå Niko

Niko gjorde en mycket bra match senast mot Stanstad. Han spelar även en mycket viktig roll i JAS laget. Vi ställdenågra frågor till honom.

1. Vinst senast mot Stanstad. Vad avgjorde matchen tycker du?
- Det som avgjorde matchen var att vi hade ett mycket bättre rull på bollen än vad Stanstad hade, vi skapade fler målchanser och tryckte ner dom ordentligt de två sista perioderna.

2. Du gjorde hela tre mål dessutom. Hur va det?
- Ja, jo det kändes skönt att få göra lite mål nu brukar inte göra så mycket mål så det var roligt :)

3. Ditt första mål fick du en fin framspelning av Fabbe. Berätta hur det gick till!
- Om jag ska vara helt ärlig så hann jag inte att se hur det gick till men jag hörde att fabbe fick till en snygg pass bakom mål som jag sedan kunde göra mål på.

4. Det går bra även med JAS- laget också. Ni vann en viktig match i Fredags. Hur ser det ut där nu?
- Ja obesegrade hittills!
Vi tog 3 sjukt viktiga poäng senast mot Onsala och det gjorde att vi står som serieledare! På söndag står Halmstad för motståndet och om vi vinner den blir vinner vi serien och går vidare i JAS-slutspelet!
Så på söndag behöver vi all hjälp vi kan få från läktaren!

5. Du hade ju oturen att bryta benet i höstas men har kommit tillbaka igen. Hur va känslan när det hände? Hur påverkas du nu?
- Det var ett tungt besked när jag fick reda på att den var bruten. Har missat många viktiga matcher och träningar och även mycket med Den Stora Truppen med skånelaget. Just nu påverkas inget av skadan, bara lite kondition som jag tappat. Men foten känns bra nu och jag kan gå för fullt när det är matcher och träningar.

6. På Fredag möter vi Lagan hemma. Vad tror du om matchen?
- Ett lag som vi aldrig slagit i ordinarie tid så nu är det dags att ta våra 3 första pinnar mot dom. Känns som att vårt lag blir starkare för varje match som går. Men vi står som segrare efter ordinarie tid iallafall! :)

Vi tackar Niko och hoppas målformen fortsätter.

1 kommentar: