torsdag 9 januari 2014

Hallå Matte

Matte har fått en ny roll. När han kom till laget sågs han mer som högerforward. Men efterhand har hans roll ändrats och senaste tiden har han spelat center. Vi tog ett litet snack med honom om bla detta.

1. Det blev vinst mot Lönsboda i omstarten av serien. Vad var det som avgjorde matchen tycker du?
- Tyckte inte att vi kom upp i normal standard men vi försvarade oss väl och satte dit lägena vi fick. Tycker det visar på styrka att vinna trots att vi inte spelar bra.

2. Du har själv spelat center mellan Andy och Brennet dom senaste matcherna. Hur är det att spela center mot att spela högerforward?
- Tycker att det har fungerat helt okej. Jag trivs mycket bättre som center än som forward. Kommer i mer lägen där jag är framspelaren och det är jag betydligt bättre på än att avsluta anfallen.

3. Hur funkar det i kedjan tycker du?
- Jag tycker det fungerar helt okej. Vi blir bättre och bättre ju närmare kvalet vi kommer och då tror jag vi kommer leverera vårt bästa. Tycker vi har gjort vad vi behövt och inte mycket mer.

4. Nu på Söndag är det bortamatch mot Stanstad. Hur kommer den matchen bli tror du?
- Tror vi kommer äga bollen väldigt mycket. Det gäller att vi har bra rörelse och inte underskattar dem. Gör vi inte det så blir det en säker seger. Dock kan det bli en väldigt tuff match om vi bara ställer in skorna så det gäller att köra på för fullt!

Vi tackar Matte och önskar lycka till framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar