onsdag 22 januari 2014

Hallå Brennet

Brennet var den som klev fram och blev matchhjälte senast med sitt avgörande mål i tredje perioden. Vi tog ett litet snack med honom inför helgens match mot Westervik.

1. Våren har startar med 3 raka segrar. Hur tycker du spelet har sett ut?
- Spelet har sett ganska okej ut. Men där finns mer o plocka ut ur detta laget. Vi kör på lite hårdare på träningarna nu också (vi är nertränade för tillfället:-)) så vi kommer vara som bäst när de gäller mest också i mars/april.

2. Senast mot Lagan var det du som klev fram i slutet när det behövdes som mest. Hur skönt var det målet?
- Det var skönt att sätta den så vi kunde få med oss 3 poäng även i den matchen. Vi har mycket svårt för Lagan o detta va ju vår första 3 poängare mot dom så de var både viktigt o skönt.

3. På lördag åker vi till Vestervik för match. Westervik ligger näst sist i tabellen men har trots det två spelare som toppar hela poängligan i serien. Hur hanterar man ett sådant lag? Vilken typ av match tror du det blir?
- Ja de har ju 2 st killar som öser in poäng. Så de gäller att vi har lite extra koll på dessa spelare. Annars i matchen så tror jag det kommer vara vi som har mest boll. Har vi bara fart på boll o fötter så ska vi vinna den matchen. Men de kommer krävas 100% jobb av samtliga spelare.

4. I Tisdags blev det klart att vi kommer möta FCH i Skånemästerskapens semifinal. Hur tänker du om de mötet?
- De kommer bli roligt att möta FCH ännu en gång denna säsongen. Vi har ju mött dem 2 ggr redan o vunnit båda. Men jag är ganska säker på att de är rätt mycket bättre nu än när vi mötte dem senast. Så FCH står givetvis som solklara favoriter i denna matchen. Men med mycket Å/K folk på läktaren så ska vi ge dem en riktigt match o göra allt för att vinna matchen o få spela DM-final...

Vi tackar Brennet för svaren och hoppas han får rätt ang DM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar