torsdag 28 november 2013

Hallå Tuve

Tuve gjorde två mål i senaste matchen där det ena blev sk gamewinning goal. Vi passade på att ta ett snack med honom inför Craftstaden matchen till helgen.

1. Det blev ännu en seger i lördagens match mot Slätafly. Hur tyckte du matchen var?
- Det var en rolig match att spela med mycket fysiskt spel. Deras lag bestod av storvuxna smålänningar men tyckte vi stod upp ganska bra och kunde ta med oss tre goa pinnar hem efter framförallt en bra tredje period.

2. Dom två senaste matcherna har varit riktigt bra. Är det lagets toppform som infunnit sig eller finns det mer att plocka ut?
- Tror inte det är toppformen som har infunnits sig än men vi börjar få rätt på grejorna samtidigt som vi jobbar mycket hårdare och bättre som ett lag.

3. Det har även varit matcher mot på förhand bra motstånd. Är det skillnad vem man möter tycker du?
- Jag tycker det är lite skillnad mellan lagen men inte så mycket som jag trodde inför säsongen. Många lag överraskar och gör allt de kan för att störa oss så det går inte att slappna av.

4. Du gjorde själv 2 mål i Lördags. Hur känns egna spelet?
- Det känns bättre efter varje match Känns som formen börjar infinna sig. Har dessutom nya kedjekamrater (Jimpa och Niklas) som det fungerar väldigt bra med!

5. På lördag är det nytt toppmöte när Craftstaden kommer till Åstorp för match. Hur kommer det sluta och varför?
- Jag tror det blir än väldigt rolig match att kolla på, väldigt tempofylld! Craftstaden har haft det lite knackigt de senaste omgångarna så de måste ta poäng för att hänga kvar i toppen. Vi har mycket frånvaro i helgen så vi har lite tunn trupp! Det blir en tuff match men vi har spelat väldigt stabilt de senaste matcherna och sen har Brendheden börjat sikta in sig igen och då vet man aldrig vad som händer. Om Igglund börjar träffa bollen så lär det bli en hel del mål från vår femma och då ska det oerhört mycket till för att Craftstaden ska slå oss...

Vi tackar Tuve och önskar lycka till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar