onsdag 6 november 2013

Hallå Jimpa

Efter förlusten senast väntar nu en rad matcher som är mot lag som är topptippade av många. Först ut är Landskrona som förstärkt truppen sedan vi vann mot dom på försäsongen. Det är två SSL meriterade, och rutinerade spelare i form av Mattias Helgesson och Fredrik Glans som kommit till.
Vi tog ett snack med En av våra mest rutinerade spelare, Jimpa inför matchen.

1. Det blev förlust i senaste matchen mot SödraDal. Vad var det som gjorde att första nollpoängaren kom?
- För det första mötte vi för dagen ett väldigt bra lag som gjorde en kanoninsats och gjorde det svårt för oss. För det andra tog vi inte vara på de möjligheter vi hade, exempelvis i PP.

2. Denna helgen som gått har det varit uppehåll pga Landskamper. Har det varit skönt med lite extra vila eller vill man igång direkt igen efter en förlust?
- Både och. Det har varit skönt med ett lite break men samtidigt ingen bra känsla att ha torskat den senaste matchen. Det vill man absolut försöka rätta till så fort som möjligt!

3. Nu väntar en period med matcher mot lag som tippas högt i tabellen. Först ut är Landskrona på Fredag. Hur tänker du inför detta?
- Enbart inspirerande. Det är de tuffa och täta matcherna som är de roligaste så jag väljer att se det som att vi har en väldigt rolig och spännande rad av matcher framför oss!

4. Du är förutom spelare hos Å/K även tränare för Rökes damlag. Hur hinner du med allt?
- Bra fråga! Nä, men mitt bidrag till Rökes damlag sträcker sig tidsmässigt till en träning i veckan plus de matcher som inte krockar med eget spel. Så det är en kombination som funkar ganska bra tycker jag. Båda delarna är väldigt roliga, vilket såklart är en förutsättning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar