tisdag 12 november 2013

Hallå Brendheden

Brennet nöjd i matchen mot Landskrona
Foto: Thomas Wiphagen

Kapten Brennet har börjat hitta storformen igen. Dessutom är det när det som mest behövs och mot dom bästa lagen han brukar vara som bäst. I senaste matchen mot Landskrona visade han vägen med lagets första mål. Vi tog ett litet snack med honom inför Vöikersmatchen på lördag.

1. Det blev 8-8 mot Landskrona på bortaplan senast. Vad tyckte du om matchen?
- De var en mycket publikvänlig match. Mycket chanser åt båda hållen o många mål. En bra match mellan 2 mycket bra innebandylag. Vi ska vara nöjda att vi fick med oss 1 poäng med tanke på vi kvittrade med endast 20 sek kvar.

2. Det stuvades om lite i femmorna inför matchen. Hur kändes det?
- Ja de va några små förändringar i femmorna. Men ja tyckte det såg bra ut i alla 3 femmorna som spelade. Nu får vi se va tränarna tänker i den frågan inför matchen på lördag. Hur de vill formera laget😊.

3. Det har varit mycket skador i truppen. Hur är läget i truppen nu tycker du?
- Ja tyvärr har vi åkt på en hel del skador i truppen. O alla får väl klassas som långtidsskador också. Men vi fick in Martin i truppen och jag tycker ändå de känns bra.

4. Nu till helgen väntar et möte med nykomlingen Vöikers från Växjö. Dom ligger en poäng före oss i tabellen. Hur tror du matchen kommer se ut?
- De är ännu en mycket viktig match. Vinst på lördag o de ser bra ut. Ja tror att de är vi som kommer föra spelet. De är ju vår hemmaBorg vi spelar i😉 . Jag kan inte så mycket om Vöikers. Kommer väl gå igenom dem mer noggrant på onsdag.

5. Vad/Vem avgör matchen?
- På lördag tror ja vi kommer göra en sjukt stark LAG insats. O alla kommer vara sjukt taggade till att komma in på vinnarspåret igen. Ska ja ta fram en matchvinnare så tror ja de är dax för Tuve att bli matchvinnare. Hoppas självklart på mycket folk på läktaren som hejar fram oss till 3 viktiga poäng..

Vi tackar Brennet och ser fram emot lördagens drabbning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar