onsdag 16 oktober 2013

Hallå Mackan

Arkivfoto

Mackan avgjorde med sitt mål i sudden senast. Han är i år även med i damlagets ledarstab. Vi tog ett litet snack med honom.

1. Vinst mot Lagan tack vare ditt mål i Sudden! Hur kändes det?
- Det va riktigt skönt, kunde ju knappast bli bättre läge och göra sitt första mål denna säsong.

2. Vad tyckte du om matchen i övrigt?
- Tycker vi gör en helt okej borta match. Tät o tuff match mot ett Lagan som e riktigt bra på sin hemmaplan. Skönt och få med oss två poäng hem då vi inte tog något av dom förra säsongen!

3. Du är även med i damlagsstaben i år. Hur funkar det att kombinera?
- Det funkar väldigt bra med tanke på att vi tränar efter varandra och att vi har försökt se till så att inte våra matcher krockar. Det händer någon gång men då får Thomas o Danne försöka klara sig själva:) riktigt skoj och få vara med på både damernas o herrarnas resa denna säsong!

4. Damlaget har startat serien på bästa sätt. Vad beror det på?
- Bra tränare haha. Nej jag tror det beror på att vi har bra bredd i truppen och att vi har fått in lite mer rutinerade spelare som kan lära dom yngre. Alla har en otrolig vinnarskalle o vägrar förlora.

5. Nu på Lördag spelar vi hemma igen. Denna gången mot Westervik. Beskriv skillnaden att spela hemma eller borta!
- Ja vi trivs bra i vår "öststatshall" som många beskriver den, alltid mycket folk som kommer och stöttar oss och det blir att man tänder till lite extra så fortsätt kom ner, ni betyder mycket för laget! Bortaplan är alltid bortaplan, annorlunda golv och publiken håller på fel lag!

6. Vad tror du om matchen på Lördag?
- Skulle tro att det blir en tuff match som dom flesta i denna serie. Westervik har fått en tuff start men kommer stärkta av en vinst senast så det gäller och ha fokus från början. Gör vi bara som vi ska så kommer vi ta våra 3 poäng men det krävs hårt jobb i 60 min!

Vi tackar Mackan och önskar lycka till med både herrar och damer denna säsongen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar