torsdag 3 oktober 2013

Hallå Jonas

I Söndagens match mot Lönsboda släppte domarna på närkampsspelet lite mer än vanligt. Något som verkligen passade Jonas. Han va inte speciellt omtyckt av Lönsbodas forwards. Vi ställde några frågor till honom.

1. Det blev vinst mot Lönsboda. Vad tyckte du om matchen?
- Tyckte att det var en bra match faktiskt, vi släpper in få mål och vi gör en okej första period för första gången, två grejer att ta med oss till fredag.

2. Domarna tillät mycket fysiskt spel vilket passar dig. Hur många taklingar delade du ut egentligen?
- Ja Lönsboda spelade en aggressiv innebandy som ledde till många närkamper, och då handlar det bara om att ge och ta, även om jag bara gav senast. Tror jag räknade till 45 tacklingar ;)

3. Du och Igglund har spelat ihop nu under ganska lång tid. Hur är han att spela med?
- Att spela med Igge är väldigt komfortabelt, vi pratar väldigt mycket på plan vilket är en av anledningarna. Sen kan jag lita på min backkollega och vet att han städar upp efter mina misstag.

4. Nu väntar Stanstad på Fredag. Vad tror du om den matchen?
- På fredag hoppas jag på en lika tuff match som senast, med mycket fysiskt spel. Det kommer även bjudas på härliga spelvändningar från vår sida! Men först och främst är det hårt jobb som gäller, Stanstad är nog taggade på ta sina första poäng, så full fokus gäller från första minuten!

5. Förra året blev det en nolla i din poängrad. Kommer du spräcka nollan i år?
- Jag trodde att det var siffran i utvisningsraden som räknades som back? Skämt o sido. Men om Tuve kan sluta limma på bollen finns det nog en möjlighet. ;)

Vi tackar Jonas och önskar lycka till på Fredag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar