torsdag 26 september 2013

Hallå Niklas

Niklas kom från Röke inför säsongen. Han har verkligen visat sin klass under inledningen av säsongen. Han fullkomligt öser in mål. Ändå är det kanske det hårda jobbet, dom precisa passen och sin fina spelförståelse han är mest känd för. Vi ställde några frågor till honom.

1. Det blev vinst mot Malmhaug i Fredags. Vad tyckte du om matchen?
- Ingen vidare insatts av oss trots att vi gör 11 mål. Inleder svagt men höjer oss tillräckligt mycket för att tillslut vinna komfortabelt.

2. Det har blivit hela 5 mål från din klubba på dom två första matcherna. Siktar du på att vinna skytteligan nu?
- Nej det gör jag väl inte men det är alltid roligt när man står på rätt plats vid rätt tillfälle. Blir förhoppningsvis mer av den varan.

3. Du har spelat ett antal matcher nu med dina nya kedjekamrater. Vad tycker du om din nya omgivning?
- Trivs riktigt bra i femman, har ju spelat med Brennet tidigare så jag vet att det funkar bra. Sen lirade jag och Andy en hel del under försäsongen så det känns som vi också hittar varandra. Mackan och Flua bidrar mycket från backplats med på skott och smarta passar. Jag tycker vi har en bra mix i femman med lite olika spelartyper så det är bara att köra vidare.

4. Nu till helgen väntar en mycket tuff match borta mot Lönsboda. Hur går dina tankar inför den matchen? Vad kommer bli avgörande i matchen?
- Matchen mot Lönsboda kommer att vara en av de svåraste bortamatcherna i år. Samtidigt är det roligt att möta de bättre lagen då det oftast blir bättre och hårdare spel. Det som kommer att vara avgörande är nog spelvändningarna, skärpan i avslutningarna och att inte tappa boll i fel läge.

Vi tackar Niklas och hoppas målformen håller i sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar