tisdag 10 september 2013

Hallå Conny

Nu är försäsongen över och seriespelet nära. Vi tog ett litet snack med lagets tränare Conny för att höra hans tankar om det som varit och det som komma skall.

-Vad tycker du om försäsongen?
- Tycker vi har haft en bra försäsong. Startade ju med att vinna utomhusturneringen i Skälderviken och följde upp det med seger i NBINV. Sammanlagt har vi spelat hela 13 matcher och vi har vunnit 12 av dessa! Tycker nyförvärven har kommit in på ett bra sätt och tagit tydliga roller! Dem yngre har växt ytterligare och har gjort att bredden och konkurransen har blivit mycket bra! Känns som vi har fyra hela femmor som håller bra klass! Ett exempel på detta är att vi har hela 19 olika målskyttar under försäsongsmatcherna!
Vi har även haft bra siffror i PP o Box!

- Seriepremiär på lördag borta i derbyt mot Munka! Känslorna?
- Sköt att allvaret drar igång! En mycket tuff uppgift direkt! Munka borta är en av säsongens tuffaste uppgift samtidigt en av de roligaste matcherna!

- Vad tror du annars om era motståndare i serien?
- Tror serien kan komma att dela sig i två läger! Ett som jagar playoff platserna till Allsvenskan och ett som vill undvika nerflyttning!
De som jagar topp 4 tror jag blir! Craftstaden, Lönsboda, Landskrona, Munka Ljungby, Slätafly och Vöikers!
De som kommer slåss om nytt kontrakt är Lagan, SödraDal, Malmhaug, Westervik och Stanstad!
Sen brukar det alltid vara något lag som överraskar positivt och något negativt! Kommer bli många tuffa och jämna matcher!

- Ni själva då?
- Alla tippar ju oss som favoriter och vi har ett bra lag! Vi siktar först och främst på topp 4 och Playoff! Väl där kan allt hända och det är små marginaler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar