måndag 9 september 2013

Hallå Brendheden

Arkivfoto:Roger Nielsen

Nu är det nära. På Lördag rivstartar serien med match mot Munka på bortaplan. Vi kollade läget med lagets kapten Henrik Brendheden.

1. Nu börjar det dra ihop sig ordentligt. Hur tycker du det ser ut i laget? Är du nöjd med försäsongen?
- Ja de är skönt att de ska börja på allvar nu. De är de man har längtat efter. Laget ser myckety bra ut tycker jag. O försäsongen har gått mkt bra. Tror de bara blivit en förlust. Men som sagt de betyder ingenting. De är nu poängen börjar räknas.

2. Hur känns formen för egen del?
- Formen börjar närma sig. Känts okej de 2 sista matcherna här nu. Men de är som för alla andra de är nu vi ska vara som bäst..

3. Serien rivstartar med derby i Munka direkt. Vad tänker du om det?
- En rolig start med derby direkt mot munka. De kommer vara 2 lag som är kommer vara taggade. Så den matchen ser vi fram emot.

4. Alla andra lag i serien försöker lägga över allt favoritskap på oss. Hur känns det?
- De känns ganska väntat faktiskt. Vi har ett bra lag på pappret. De nyförvärven vi värvat är klass spelare allihopa. De gäller att vi gör jobbet till 100% varje match då är vi svårslagna.

5. Det är en delvis ny miljö i er kedja. Hur har det funkat?
- Ja de är en ny femma. Men de känns bra. Vi passar bra ihop. Alla spelare är väldigt duktiga o tänker innebandy på samma sätt.

6. Vem och/eller vad avgör premiären på lördag?
- De som avgör är att vi är de bättre laget. Vi kommer vara sjukt taggade på lördag. Ja tror de kommer vara en lag vinst på lördag. Men ska ja ta fram någon som kommer avgöra så tror ja de blir Flua.

Vi tackar kaptenen för svaren och ser fram emot matchen på Lördag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar