Vinst mot Munka

Andy svarade för 3 poäng i sitt
första Munkaderby

Åstorp tog en derbyseger mot Munka med 8-6

Matchen började bra för Å/K och laget radade upp chanser på löpande band och man vänta bara på att lednings målet skulle komma! Men helt plötsligt står det 0-2 på tavlan efter två individuella misstag!
Å/K reducerar till 1-2 genom Niklas Larsson precis innan periodvilan!
Andra perioden får vi bättre utdelning och vinner den med 4-0! Målen gjordes av Mattias Bremer, Anton Tufvesson, Andreas Bremer och Fabian Hansson! Tyvärr går vi ner oss i början av tredje samtidigt som Munka blir hetare och vinner mer närkamper! Dem gör tre raka mål och är i fatt! Å/K tar ledningen igen genom Johan Igglund! Men Munka ger sig inte och kvitterar till 6-6.
Niklas Larsson gör sen sitt andra mål och för upp oss i ledning igen!
I slutminutrarna avgör Andreas Lindström matchen genom att trycka upp bollen i krysset från närma håll!
Munka tar ut sin målvakt sista minuten och chansar i 6-5 men dem skapar inga heta chanser!

Vinst med 8-6 mot Munka är alltid trevligt! Dagens tredje femma med Martin Lehmann, Pontus Sjöberg, Victor Hansson, Fabian Hansson och Niko Moberg gjorde en mycket bra match och spelade plus! Även Mattias Bremer var framträdande och stod för tre poäng! Lillbrosan Andreas Bremer ville inte vara sämre och stod också för tre poäng!
Tim Fredriksson vaktad målet!
Det ska sägas att Munka saknade en del viktiga spelare ikväll! Å/K saknade bla sin lagkapten Henrik Brendheden(utlandsresa)

Imorgon väntar ny match för herrarna. Då är det Landskrona Falcons som står för motståndet. Matchen spelas i Landskrona Idrottshall och startar kl 15.30.