tisdag 2 april 2013

Niklas Larsson klar för herrlaget

Rökes lagkapten Niklas Larsson har bestämt sig för att komma till Å/K!
Niklas är en allround spelare som kan användas på många positioner! Men Å/K ser honom mest som center!
Har fantastiska defensiva kvalitéer men gör en hel del poäng också! I division två denna säsongen gjorde Niklas 33 mål på 18 matcher och förra säsongen när Röke låg i division ett så gjorde han 32 poäng! Niklas är 25 år och kommer spela i tröja #22.

Conny kommenterar:
- En mycket viktig pusselbit! Har följt Niklas under ett par säsonger och redan i fjol försökte jag locka över honom. En riktig fältherre och ledare! Bra defensivt men gör även en hel del mål! En riktigt bra värvning!

Vi passade på att ta ett litet snack med Niklas.

1. Välkommen till Å/K. Vad var det som fick dig att välja oss?
- Jag valde Å/K för att jag ville ha en ny utmaning och spela i ett topplag. Sen fick jag ett proffsigt intryck av klubben och laget när jag provtränade.

2. Vilka styrkor har du på planen? Vad kommer du tillföra laget?
- Mina styrkor som innebandyspelare är spelförståelsen och defensiven. Jag kommer att tillföra rutin, vinnarskalle och förhoppningsvis en del poäng.

3. Har du följt Å/K i år? Vad vet du om laget du kommer till?
- Jag kollade seriepremiären mot Sävsjö och sedan har jag följt en del på nätet. Laget har en bra mix av rutinerade och talangfulla spelare.

4. Berätta lite om dig själv och din innebandykarriär!
- Är 25 år, bosatt i Hässleholm och arbetar som idrottslärare/fritidspedagog. Började i Hässleholms IF som 8-åring, tog steget till Röke IBK när jag började gymnasiet och varit där sen dess. Har spelat en del säsonger i gamla ettan, nya ettan innan degraderingen till tvåan förra säsongen.

Vi tackar Niklas och hälsar honom välkommen till Å/K.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar