söndag 24 mars 2013

Mattias Bremer klar för Å/K!

Forwarden Mattias Bremer från FC Helsingborg har skrivit på för Åstorp! Den snart tjugo årige bolltrollaren har redan en hel del SSL matcher och poäng under bältet!

Conny kommenterar:
- Mycket glädjande att Mattis valde Å/K! Anbud saknades verkligen inte! En teknisk spelare med ett fantastiskt spelsinne! En riktig klassvärvning! Ska bli otroligt intressant att se Mattias under ett stort förtroende!

1. Du blev erbjuden nytt kontrakt i FCH 's A-trupp. Hur kan det komma sig att du valde Åstorp?
- Nja så var det inte riktigt. Jag tröttnade och tappade motivationen förra säsongen och bestämde mig med en månad kvar av säsongen att jag ville lämna. Det sa jag till tränarna och på den vägen är det. Det stod mellan några klubbar. Men i slutändan så valde jag Åstorp för att det är nära hem, de har en riktigt bra trupp och jag fick en bra uppfattning om Åstorp efter mötet vi hade.

2. Vad vet du om laget som du kommer till?
- Jag vet att dem kom 2a i div 1 och har ambitionen att spela i högre divisorer. Även att det är ett väldigt bra lag eftersom att jag har sett några matcher.

3. Du kommer från början från VV84. Berätta lite om din karriär?
- Jag började spela när jag var cirka 9-10 år och spelade i vv 5 säsongen tror jag innan jag tog steget över till fch och deras ungdoms satsning. Efter en säsong fick jag kontrakt med à laget och har spelat där dem 3 senaste säsongerna. Fick även chansen att representera u 19 landslaget i och med mina insatser i fch vilket jag är väldigt stolt över. Så tiden i fch var väldigt bra men på slutet tröttnade jag och ville göra något nytt. Och då föll valet på Åstorp.

4. Du har gjort en hel del poäng och matcher redan i SSL. Vad kan du tillföra i Å/K?
-Jag hoppas kunna tillföra mycket. Attityd, fart och framförallt poäng. Allt för att hjälpa laget att komma till allsvenskan.

Vi tackar Mattias för svaren oc hälsar honom välkommen till klubben.

3 kommentarer:

  1. Bra beslut Matte, ska bli mycket spännande att följa dig kommande säsong. Varmt välkommen!!
    Peter med familj,

    SvaraRadera