onsdag 27 februari 2013

Hallå Loman

1. Grattis till det nyskrivna kontraktet. Var det ett svårt beslut?
- Tackar! Nej jag har tagit svårare beslut i livet än detta. Vi har något stort på gång både i A-laget och som klubb och denna resa som vi är på väg att göra vill man inte missa!

2. Vad tror du om Å/K's framtid?
- Framtiden ser jättebra ut med både en fungerande klubb och många lag som går väldigt bra i sina serier. Detta är bra medel till att nå framgång, nu är det bara att fortsätta på det här spåret så kommer klubben bara växa och bli bättre hela tiden.

3. På Fredag är det seriefinal mot Höllviken. Vad har du för känslor inför en sådan match?
- Vi har en revansch att kräva från senaste mötet! Att det även är seriefinal gör ju inte att man ser fram emot matchen mindre om man säger så. Två av seriens bästa lag som gör upp om 3 väldigt viktiga poäng. Som ni förstår har vi ett krig att vinna!

4. Vi förlorade knappt borta. Vad behöver vi göra annorlunda eller bättre nu för att vinna?
- Tycker inte vi ska göra så mycket annorlunda än när vi mötte dem senast. Vi hade mycket folk borta, vilket gjorde att vi gick runt på 8 spelare drygt halva matchen. Så med några viktiga spelare tillbaka från senaste mötet har vi en bra chans att ta en seger på fredag. Vi ska även bevisa för oss själva att vi kan vinna matcher igen efter att ha förlorat två raka nu…

5. Vid Höllvikenvinst har dom avgjort serien. Tror du det kommer märkas på deras spel?
- De kommer säkert vara lite nervösa eftersom all press ligger på dem. Vi kan spela på och har inget att förlora på fredag. Samtidigt kan det vara så att Höllviken höjer sig när matchen gäller så pass mycket som en direktplats till Allsvenskan. Men vi ska göra allt för att de inte ska få fira detta i Åstorps Sporthall!

6. Det ryktas om en stor klack från Höllviken! Vilka kommer vinna läktarkampen tror du?
- Det är alltid kul när det kommer mycket folk på matcherna för då blir det en bra karaktär på matchen. Med både Herr Sjöberg och Olli på läkaren så kommer vi vinna detta! Hänger ni andra i publiken med, är jag övertygad om att taket på sporthallen kommer att lyfta!!!

Vi tackar Loman för pratstunden och önskar lycka till i serieavslutningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar