tisdag 5 februari 2013

Hallå Brennet

Brennet är en van målskytt. Han har redan svarat för hela 29 mål i år.
Arkivfoto: Stefan Peters'en

På Fredag har det blivit dags för derby igen. Denna gången är det Munka som står som värd i Munkahallen. Vi passade på att ta ett snack med lagkapten Brendheden.

1. Förra omgången blev det vinst mot Slätafly i sudden. Det var en match det svängde mycket i. Vad var det som avgjorde till våran fördel?
- Ja de blev seger till slut. De måste ha varit en rolig match för publiken att titta på, mycket mål o tufft spel. De som avgjorde är svårt att säga. Men tycker ändå vi va de bättre laget o kunde till slut vinna i förlängning.

2. Efter det har det varit en veckas uppehåll. Välbehövligt då många i laget, bla du själv, spelat med förkylningar. Hur känns det i kroppen nu?
- Ja de kom lägligt med en veckas ledigt. Som du säger så är de många som varit o är fortfarande sjuka. Själv så är de väl bättre men är fortfarande inte helt frisk. Men så är de nog för många andra lag också. Man är grymt sugen på st spela ett derby mot Munka:-).

3. På fredag möter vi Munka. I höstas förlorade vi hemma mot dom i en riktigt temposvag och, från vår sida, dålig match. Revansh nu eller?
- Ja vi va inte bra mot dem senast. De backade hem med 5 man på egen planhalva o gjorde det svårt för oss. Men på fredag ska vi ha med oss 3 poäng hem.

4. Munka väcker ofta stora känslor för många Å/K spelare. Hur känns det för dig?
- Ja de väcker många känslor hos många när man nämner Munka:-). Ja tycker de är roligt att möta dem. Ett HETT derby med mycket känslor mellan klubbarna. Hur roligt som helst:-).

5. Hur ska vi göra för att vinna matchen?
- Vi måste gå tillbaka till vårt tajta o tuffa försvarsspel som vi inte hade mot Slätafly senast. O spelar Munka som senast vi mötte dem så måste vi ha bättre rörelse i anfalsspelet. Vi måste vinna kampen framför
båda målen. Gör vi de kommer vi vinna matchen. Sen hoppas vi ju såklart på där är många Å/K fans också som kan stötta oss:-).

Vi tackar Brennet och hoppas han kan leda laget till en ny seger på Fredag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar