fredag 25 januari 2013

Motståndarkoll med Slätafly

Slätafly var ett lag som många, inklusive dom själva, hade tippat i den absoluta toppen av tabellen. Men efter en blytung start på serien låg dom istället i botten ett par omgångar in. Men mot alla odds med i toppen och krigar nu ändå efter en lång rad av vinstmatcher. Vi passade på att ta ett litet snack med deras tränare Viktor Larsson.

1. Efter en lite svajig inledning har ni fått ordning på resultaten. Ni hade, tillsammans med flera andra, själva målat upp er som en utmanare till att vinna serien. Hur kändes det att få den starten ni fick?
- Givetvis så var det ganska mentalt jobbigt att få den start som vi fick, och det prövade verkligen karaktären på våra spelare.

2. Vad var det som gjorde att det vände?
- Efter Engelholm hemma när vi gjort 7-1 på dem i sista perioden utan att vinna matchen satt vi ner tillsammans i gruppen och bestämde oss för att lägga alla vad tabell och serie heter åt sidan och bara spela för den absoluta stunden och känna glädje över att spela innebandy igen.

3. Ni har två viktiga matcher framför er nu. Först nu mot oss sen hemmaplan mot Höllviken. Hur går era tankar inför dessa matcher?
- Som du förstår av svaret innan så tänker vi enbart på matchen mot er på lördag, ska bli riktigt roligt att få spela en tuff bortamatch mot ett riktigt bra motstånd. Givetvis ska vi göra allt i vår makt för att vinna även denna bortamatch.

4. Vad tycker ni om årets serie jämfört med fjorårets div 1?
- Serien i år känns jämnare över lag, vill påstå att den nedre delen av tabellen är lite bättre i år och toppen något lite sämre kanske. Men riktigt roligt med nykomlingar som er och Malmhaug som sätter färg på serien.

5. Vi lyckades vinna bortamötet mot er i höstas. Vad ska ni göra annorlunda nu för att få med er tre poäng hem?
- Vi ska spela rakare och enklare över hela banan så att vi inte bjuder på onödiga spelvändningar, för där vet vi att Åstorp är kanske seriens bästa lag på att ställa om. Sedan vill jag se bättre utdelning än vad vi hade i hemma mötet med er, vi missade alldeles för mycket i den matchen.

Vi tackar Viktor för svaren och hälsar dim välkomna till Åstorp på Lördag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar