onsdag 9 januari 2013

Motståndarkoll med Hacke

Hacke klurar på taktiken.
Foto: Malmhaug.se

På Fredag är det äntligen dags för ny hemmamatch. Denna gången är det Hackes Malmhaug som kommer på besök. Vi passade på att ställa några frågor till Hacke.

1. Hur ser du på er säsong fram till nu?
- Tycker vi kan känna viss stolthet över vart vi är just nu. Många killar som har tagit bra kliv under säsongen och vi jobbar fortsatt på med att utbilda killarna och ge dem en bred utbildning för att sen möjligen till nästa år hitta vår nisch lite mera nitiskt.

2. Vad tycker du om serien i övrigt?
- Har varit ledare i serien innan och jag tycker nog att nivån är något bättre än sist jag var här. Även om sävsjö och Huskvarna är en bit efter nu ska man komma ihåg att de varit nära i många matcher att flera poäng. Det finns inga skit lag längre vilket ju såklart är väldigt positivt för de unga spelare som spelar i serien.

3. Ni är nykomlingar, precis som vi. Vad har ni för målsättning med årets säsong?
- 2 stora mål har vi. Dels ska vi spela div 1 innebandy även nästa år och dels ska utbilda spelarna så att vi får en stark trupp inför kommande säsonger.

4. Vi har stött på varandra en gång redan i år. Dessutom möttes vi i förra årets serie med idel Å/K segrar. Hur ska ni göra för att lyckas vinna denna gången?
- Vi ska höja vår lägsta nivå och minimera våra felbeslut. Vi var betydligt närmre Falcons nu senast både resultat och spelmässigt och jag är säker på att vi kommer vara det även mot Åstorp.

5. Vad är största skillnaden på ert lag från ifjor tycker du?
- Spelarna har utvecklats men det är stor skillnad kvalitetsmässigt på div 2 och div 1. Detta gör att man inte kan komma undan med misstag i samma utsträckning.

6. Vad har du att säga om Å/K IBS herrlag 2012/2013?
- De ser ut som de alltid sett ut mera eller mindre. Inget revolutionerande utan en stabil spelide som utförs av flera duktiga spelare, det brukar vara en bra kombination. Åstorp blir egentligen för mig först intressant när deras många duktiga ungdomar ska ta klivit upp senior nivå. Då kommer ledningen och truppen verkligen sättas på prov. Hoppas för Åstorps del att de kan få ungdomarna att stå emot locktonerna från högre rangerade lag. Men inget tvivel om att Åstorp är ett av seriens 4 starkaste lag.

Vi tackar för svaren och hälsar Malmhaug välkomna på Fredag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar