tisdag 8 januari 2013

Hallå Niko

Niko var en av dom mest tongivande spelare i Skånes bronslag under distriktlags SM som gick av stapeln i helgen. Vi passade givetvis på att ta ett litet snack med honom efteråt.

1. Till att börja med, stort grattis till bronset i SM. Hur var det att spela där?
- Tack så mycket! Att få spela med skånelaget i Umeå var nog det roligaste jag varit med om! Dessutom att vi tog brons gör saken ännubättre! Att få spela där var riktigt roligt! Det är helt annorlunda med det här hemma! Stora hallar med extremt mycket folk i! TV golv! allt kändes så proffsigt på något sätt!

2. Du spelade mest i förstakedjan ihop med Fabbe, Martin och Pontus. Vad betyder det att spela med välkända spelare?
- Ja att få spela med dem betyder väldigt mycket för mig och dels för hela laget vi åkte upp med. Vi visade hur innebandy skulle spelas! Det kan nog många konstatera efter matchen mot västerbotten! Det är en trygghet för mig att spela med med dem! Vi fick ett byte där Benjamin kom in mellan mig och fabbe och då blev det ett mål direkt! Synd att vi bara fick ett byte tillsammans.

3. Du blev dessutom utsedd till turneringens bästa forward. Stort. Hur kändes det när du fick reda på det?
- Först och främst blev jag sjukt glad när de ropade upp Martin som bästa back! Men när mitt namn ropades upp kom det som en chock! Känslan går inte att beskriva! Jag blev riktigt glad!! En händelse jag sent kommer att glömma!

4. Det är match på fredag mot Malmhaug. Vad tror du om den matchen?
- Om matchen på fredag mot malmhaug tror jag att vi kommer ta tag i matchpinnen! Där de kommer få jobba mycket utan boll!
Sist vi mötte dem hade vi inga problem att få upp bollen snabbt i offensiv zon då de ställde upp med en dålig press på våra backar!
Men tre goa poäng tror jag att vi kommer plocka hem!

5. Ni har även Newbody cup att se fram emot med pojklaget. Vad tror du om era chanser där?
- I NewBody cup steg 2 tycker att vi har goda chanser! Vi ställs mot två bra lag men vi kommer gå ifrån där med två segrar! Och förhoppningsvis mot slutspel i Falun!

Vi tackar Niko för pratstunden och önska lycka till framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar