torsdag 24 januari 2013

Hallå Mackan

Arkivfoto: Stefan Peters'en

Mackan var en stakt bidragande orsak till att vi kunde få med oss tre poäng hem från bortamötet med Slätafly. På lördag är det dags för nytt möte. Vi passade på att ställa några frågor till honom inför matchen.

1. Det blev vinst senast mot Lönsboda. Varför vinner vi tycker du?
- Jag tyckte vi höjde vårt spel ett par snäpp o satte defensiven. Släppte inte igenom många skott o kontra effektivt!

2. Endast 6 insläppta mål på två matcher. Prioriteras defensiven mer nu?
- Ja vi har pratat lite mer om det den sista tiden, framförallt vi i första femman då vi har läckt lite. Tycker andra femman varit bra hela säsongen och blir bara bättre och bättre, riktigt jobbiga och möta.

3. Hur tycker du det har funkat för din egen del?
- Jo jag tycker det har gått helt okej defensivt men offensivt finns där mer och önska. Kan man få en ordentlig passning från Brennet så kanske man kan göra ett mål på Lördag:)

4. Nu väntar Slätafly som har seriens längsta vinstrad. Hur ska den matchen vinnas?
- Det kommer bli en mycket tuff uppgift då jag tycker att det är det bästa laget vi mött i serien i år! Det gäller att vi sätter defensiven och jobbar hårt i 60min, sen framåt vet vi alla att vi är rätt vassa. Det gör ju absolut inget om Pada gör en lika sjuk match som han gjorde borta mot dom. Där va han grym och visade verkligen vad han kan! Sist men inte minst så behöver vi stödet på läktaren, ni e grymma. Tack för att ni gång på gång kommer och stöttar oss, det gör att alla höjer sig ett snäpp!

Vi tackar Mackan och önskar lycka till.

1 kommentar:

  1. Vilken grym Hemsida ni har fått, måste berömma denna verkligen med mycket bra info från ert Herrlag och alla era duktiga Ungdomslag ! Eloge till er webmaster

    SvaraRadera