torsdag 3 januari 2013

Hallå Brennet

Arkivfoto: Stefan Peters'en

På söndag startar serien om för herrlaget med bortamatch mot Sävsjö och ikväll så träningsspelar man mot Hjärnarp i Rantzowhallen. Vi passade på att ta ett litet snack med Kapten Brendheden.

1. Efter halva serien ligger vi på en andraplats i serien. Vad tycker du om höstens resultat?
- Ja tycker vi ska vara nöjda med resultaten o vår placering i tabellen. Känns som de kan bli en rolig sista halva på serien.

2. På söndag är det omstart av serien när Sävsjö står som motståndare på bortaplan. Vad kan vi förvänta oss av den matchen?
- Kan förvänta sig att vi kommer vara riktigt sugna på o spela och roligt att serien drar igång igen. Vi kommer gå för 3 poäng o fortsätta jaga Höllviken:-).

3. I Söndags mot Örkelljunga vilade bla du men ikväll när Hjärnarp ska mötas i träningsmatch finns fler spelare med. Vad tror du om kvällens träningsmatch?
- Träningsmatch är alltid som de är. Man provar lite nya saker i spelet osv. Resultatet är inte de viktigaste. Men visst vi vill alltid ändå vinna.

4. Vilka förväntningar tycker du man ska ha på resterande del av säsongen?
- Vi kommer ju försöka vinna så många matcher som vi bara kan. Vi vill säkra ett nytt kontrakt först o främst. Man får inte glömma att vi är nykomlingar i serien. Och när de är gjort så ska vi ju försöka komma ikapp Höllviken.

5. Du jagar en viss Johannes Wilhelmsson i poängligan. Vem kommer vinna den kampen om du får bestämma?
- De spelar inte någon roll vem som vinner poängligan. Låt Johannes vinna den så vinner vi serien:-).

Vi tackar Brennet och hoppas på två segrar i veckan.
Vill man kolla formen på laget ikväll startar matchen 19.45 i Rantsowhallen i Hjärnarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar