torsdag 13 december 2012

Inför Husqvarna

Arkivfoto: Stefan Peters'en

På lördag är det dags för sista matchen för detta året! Vid lunchtid beger vi oss upp till Småland med destination Huskvarna!

Våra motståndare parkerar precis under nedflyttnings strecket! Laget fick en gratis biljett till div 1 när Carlshamn i sista stund valde att hoppa av! Laget har växt hela tiden och gjort bättre och bättre resultat! För någon vecka sedan tog man en imponerande borta seger mot Engelholm och man har även pressat serieledarna Höllviken(Hade ledningen inför sista per)
Nu har man även gjort klart med en ny målvakt!
Detta kommer bli en tuff uppgift för oss!

Förra helgens uppehåll kom lägligt för oss! Efter att ha haft två tuffa och fysiska drabbningar mot först Engelholm på fredagen och sedan SSL laget FC Helsingborg på måndagen så behövde vi lite rehab! Tycker vi gjorde två riktigt bra matcher! 8-1 segern mot Engelholm var strålande och insatsen mot FCH(6-8) var också mycket bra!
Nu hoppas jag att vi kan ladda om och tömma våra sista krafter!
Vi har en trio med skador och är frågetecken inför matchen! Martin"mini"Hansson, Marcus Pålsson och Fredrik Persson testas alla på matchdagen och där efter tar vi beslut om eventuell medverkan!
/Conny

Om ni inte väljer att åka med bussen så kan följa matchen här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar