torsdag 15 november 2012

Inför IBK Landskrona

Arkivfoto: Stefan Peters'en

Åter dax för derby!
Imorgon fredag 16/11 kl 19.45 drabbar Åstorp/Kvidinge och Landskrona Falcons samman!
Falcons ligger mig varmt om hjärtat! Hade två underbara säsonger där! En oerhörd lärorik period! Jag växte och utvecklade mig mycket! Både som tränare och människa! En fantastisk klubb! Allt från ordförande, sportchef, fystränare, spelare och alla andra! Sen spelar dom ju i Skånes bästa innebandyhall! Allra mest intryck gjorde dock två personer: Rickard Jacobsen och materialaren Lasse Wedberg!! Två fantastiska individer! Beundrar och har stor respekt för dessa herrar! Nu får det vara slut på smicker och beröm;)

Nu är jag ju i klubben i mitt hjärta! Detta är "hemma" för mej! Åstorp står inför en mycket ljus och spännande framtid! Många unga och lovande spelare på väg fram! Vi har fem st 15 åringar och två st 16 åringar i A-truppen! När vi bortaslog Slätafly hade vi en snittålder på under 20 år!!
I Skånelaget fick Å/K med hela sju st spelare i P15!! Fantastiskt!
Som sagt framtiden ser ljus ut!

Nu till derbymatchen:
Falcons ligger på en 2:a plats i tabellen! Har släppt in minst mål och målvakten Daniel Lind ska ha mycket cred för det! Framåt vimlar det av rutin! Victor Andersson, Rickard Jacobsen, Stefan Zyszczak mfl
Nu har man även värvat rutinerade poängsprutan Christian Persson!!
Men den kanske allra farligaste spelaren är speedkulan Max Winther!
Vi kommer till matchen med två raka förluster!
Vi ligger dock kvar på en 3:e plats i tabellen! Förra omgången tyckte jag vi slarvade bort segern i borta matchen mot Lagan! Massor med individuella misstag i tredje perioden gjorde att vi fick åka hem utan poäng! Vi måste minimera våra misstag och inte ha bolltapp på fel ställen mot Falcons! I veckan har vi lagt fokus på våra uppspel och anfallspel samt fortsatt nöta powerplay!
Tillbaka från förra helgen är viktige backen Fredrik Persson! Saknas gör André Möller!
Detta kommer bli en tuff uppgift men vi är redo och kommer sälja oss dyrt och ge allt i detta heta derby!!
Missa nu inte detta!
/Conny Camper

Vid ev förhinder kan ni följa matchen här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar