torsdag 22 november 2012

Inför Höllviken

Arlivfoto: Stefan Peters'en

Seriefinal på Lördag

Till helgen beger vi oss söderut och gästar suveräna serieledarna Höllviken! Ett lag som har imponerat stort! Full pott och dom har öst in mål! Nu när dom även förstärkt laget med en handfull spelare från Palmstaden så ser jag ingen som kan stoppa dem! Frågan är bara hur tidigt dem kan lösa ut den allsvenska biljetten!
Seriens poängkung Johannes Willhemsson är en stor attraktion i Höllviken!

För våran del ser det så där ut! Hela 10 spelare kommer saknas från segermatchen mot Landskrona senast!!
Har aldrig varit med om något liknande!! Vet inte om jag ska skratta eller gråta! Halva laget är alltså borta pga olika anledningar! Nu väljer jag att släppa detta och fokusera på dem som är tillgängliga! Fyra nya spelare kommer göra debut i A-laget! Rickard Göransson, Oliver Lindberg Nilsson, Max Wilson och Simon Andersson!
Alla är födda -96! Dem har tränat med oss denna vecka och det har sett bra ut! Framför allt har Simon sett het ut och hängt ett par strutar!
Han kom från Röke under denna säsong och är en mycket spännande spelare!
Detta känns lite som när vi åkte till Slätafly tidigare denna säsong! Då var vi också rätt så vingklippta! Men efter en enorm kämpar insats så stod vi där som segrare och åkte hem med tre goa poäng! Nu står vi inför en ännu tuffare uppgift! Men jag kan lova att vi ska sälja oss dyrt och kämpa in i det sista!
Kan ni inte ta er till Höllviken så kan ni följa matchen här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar